Connect with us

În județul IAȘI au fost aplicate 54 de sancțiuni CONTRAVENȚIONALE în valoare de 107 400 LEI în 24 de ore

Social

În județul IAȘI au fost aplicate 54 de sancțiuni CONTRAVENȚIONALE în valoare de 107 400 LEI în 24 de ore

Sancțiuni ordine publică și nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu 

Mai multe echipaje de jandarmi au acționat alături de celelalte forțe, atât pentru asigurarea și menținerea ordinii publice, dar și pentru punerea în aplicare a ordonanțelor militare.

Pe timpul misiunilor au fost aplicate 54 sancțiuni contravenționale în valoare de 107400 lei, din care 35 sancțiuni în cuantum de 102000 lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

În data de 08.04.2020, în jurul orei 05.00 un echipaj de jandarmi a intervenit la un centru de carantină din mun. Iași,  unde un bărbat și o femeie refuzau sa intre in carantină și au început să facă scandal. Aceștia veneau din Italia, iar în mașina cu care s-au deplasat mai erau 4 copii.

Inițial aceștia au refuzat să se mai deplaseze spre Iași, când au ajuns la Podu Iloaiei, dar au fost convinși de polițiștii rutieri să continue deplasarea.

Jandarmii au intervenit pentru liniștirea persoanelor în cauză, aducându-li-se la cunoștință prevederile legale. În cele din urmă cele 6 persoane au fost introduse în carantină, adulții fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare, pentru provocare de scandal.

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top