fbpx
Connect with us

INTERVIU în EXCLUSIVITATE cu botoșăneanul Edi VACARIU, câștigătorul sezonului 8 iUmor: ”Îmi doresc să îmi CÂȘTIG publicul și să CRESC cât mai mult pe ZONA de STAND -UP”

Social

INTERVIU în EXCLUSIVITATE cu botoșăneanul Edi VACARIU, câștigătorul sezonului 8 iUmor: ”Îmi doresc să îmi CÂȘTIG publicul și să CRESC cât mai mult pe ZONA de STAND -UP”


Astăzi, în cadrul rubricii ”Interviul Săptămânii” îl avem alături de noi pe Edi VACARIU, câștigătorul sezonului 8 iUmor.

Edi VACARIU a fost desemnat câștigătorul sezonului 8 iUmor. Din cei 11 concurenți ajunși în finala competiției, el a reușit să-i convingă pe cei de acasă să-i acorde votul și a plecat acasă cu cecul de 20.000 de euro, dar și cu un mare plus de popularitate.

Trăiește în București, însă copilăria și-a trăit-o alături de familia sa în Botoșani, unde a avut contact pentru prima oară cu lumea artistică, și unde și-a modelat talentul actoricesc. Deși studiile le-a terminat în Constanța, iată că numai capitala i-a adus satisfacție profesională, unde s-a și mutat.

Rep: Ești marele câștigător al sezonului 8 al iUMOR! Cum a fost experiența la emisiunea iUmor? Te așteptai la altceva?

” M-am dus încrezător pentru că știam ce material am, însă nu m-am așteptat să câștig, mai ales că ceilalți participanți au fost foarte buni”

Edi VACARIU: Am fost minunat la iUmor, pentru că, nefăcând asta de mult timp, am sperat că o să ajung până aici, dar nu m-am așteptat. Nu sunt la primul contact cu această emisiune, după cum s-a văzut și la TV și știam despre ce e vorba de anul trecut, știam că este o scenă grea. Inițial știam că nici nu o să avem public.

M-am dus încrezător pentru că știam ce material am, însă nu m-am așteptat să câștig, mai ales că ceilalți participanți au fost foarte buni. Am avut emoții până în ultima clipă, la fel că toți spectatorii.

Rep: Ce te-a îndrumat spre o cariera în divertisment/stand-up?

”M-am regăsit mult mai mult în spectacolele de comedie, pentru că eu sunt cel care binedispuse lumea în grupul meu de prieteni”

 E.V: Am făcut Facultatea de Actorie la Constanța și Master în Musical, dar m-am regăsit mult mai mult în spectacolele de comedie, pentru că eu sunt cel care binedispune lumea în grupul meu de prieteni. Am zis că de ce să nu încerc, și ușor, ușor, am avut o creștere destul de frumoasă.

Rep: Ai terminat Liceul de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani, deci ne putem imagina că ai avut aptitudini artistice cu mult înainte de a te apuca de stand-up. În acest context, când ai luat prima dată contact cu lumea artistică?

E.V: Am făcut Liceul de Artă din Botoșani, am făcut percuție, apoi am continuat cu actoria și acum pe stand-up.

Prima dată când am luat contact cu lumea artistică eram foarte mic, cred că în jur de 8 ani. Mergeam în niște tabere la Constanța, organizate de regretatul compozitor Dumitru Lupu, și făceam niște filme pentru copii.

Rep: Ce feedback ai primit din partea oamenilor după ce ai apărut la TV și ai și câștigat marele premiu?

 E.V: Au fost foarte mulți oameni care m-au sunat și m-au felicitat după ce am câștigat. Asta pentru că după ce am stat în Constanța atâția ani, am cunoscut foarte mulți oameni și atunci mesajele au fost nenumărate.

Am tot văzut și mesaje negative, nu le-am primit personal, dar sincer nu le-am citit. Eram convins că vor fi și astfel de comentarii, având în vedere că nu poți să mulțumești pe toată lumea. Nu m-au afectat!

Rep: Crezi că există un umor tipic românesc? La ce râd cel mai mult românii?

 E.V: Românul se regăsește în tot, trece prin multe, de dimineața până seara și atunci se regăsește în toate subiectele pe care se pune accent în stand-up-ul românesc.

Rep: Ai încântat publicul cu momentele tale și ai câștigat marele premiu de la iUmor. Unde crezi sau speri că o să te afli  în 10 ani și ce îți propui pentru viitor?

”Îmi doresc să îmi câștig publicul și să cresc cât mai mult pe zona de stand-up”

 E.V: Îmi propun ca în viitorul apropiat să dau o tură prin țară cu spectacolele. Mai departe îmi doresc să îmi câștig publicul și să cresc cât mai mult pe zona de stand-up, și poate și în online și pe zona de filme, seriale, pentru că am și această pregătire actoricească în spate. Vreau să diversific puțin.

Rep: Ai spectacole programate pentru perioada următoare? Ce surprize pregătești pentru fanii tăi?

 E.V: Voi începe spectacolele pentru că s-au deschis terasele și încep open-mic-urile și spectacolele de joi până duminică. În mare parte voi fi în București în următoarea perioadă.

 


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top