fbpx
Connect with us

Lucrări de ASFALTARE pe strada MAIOR IGNAT! Viceprimar Cosmin ANDREI: ”Pe acest TRONSON de drum era IMPERIOS necesar să INTERVENIM”

Ultima Ora

Lucrări de ASFALTARE pe strada MAIOR IGNAT! Viceprimar Cosmin ANDREI: ”Pe acest TRONSON de drum era IMPERIOS necesar să INTERVENIM”


În decursul zilei de 22 iunie a.c., au început asfaltările pe strada Maior Ignat, stradă cu regim de centură a municipiului Botoșani. Lucrările privesc atât partea de reabilitare a carosabilului cât și partea de trotuare.

Viceprimarul Cosmin Andrei: ”Pe acest tronson de drum era imperios necesar să intervenim”

„Aceste lucrări fac parte din ceea ce s-a aprobat pentru reabilitarea străzilor din municipiul Botoșani, iar acest segment este foarte important, prezentând o parte din șoseaua de centură a municipiului BOTOȘANI.

Pe acest tronson de drum traficul greu a afectat destul de serios strada și era imperios necesar să intervenim”, a declarat viceprimarul orașului, Cosmin ANDREI.

Lucrările de asfaltare sunt în continuarea celor care s-au făcut pe Nicolae Iorga și Mihail Kogălniceanu și vor continua și pe Aleea sublocotenent Ion Frunzetii, deoarece și această zonă este destul de degradată.

După finalizarea lucrărilor se discută și despre înființarea unui sens unic pe această alee.

”De ce nu s-au asfaltat străzi din municipiul Botoșani în acest mandat”

„Pentru ce cei întreabă de ce nu asfaltăm străzile de la periferie, trebuie să înțeleagă că sunt lucruri diferite. Prin programul de reabilitare străzi putem asfalta din nou străzile care au avut asfalt, dar pentru cele care sunt pietruite trebuie un proiect de investiție cu documentația necesară aferentă și buget separat.

Aceste lucrări de investiții sunt coordonate direct de către domnul primar. “De ce nu s-au asfaltat străzi din municipiul Botoșani în acest mandat?” Trebuie să răspundă domnul primar la această întrebare pentru că dumnealui a condus departamentul de investiții al primăriei, și este cel care era îndreptățit să asfalteze aceste străzi”, încheie viceprimarul orașului, Cosmin ANDREI.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top