fbpx
Connect with us

Lucrările de racordare a sălii de atletism a Liceului cu Program Sportiv la rețelele de agent termic și energie electrică sunt în atenția edilului

Ultima Ora

Lucrările de racordare a sălii de atletism a Liceului cu Program Sportiv la rețelele de agent termic și energie electrică sunt în atenția edilului

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În cursul zilei de ieri, 16 noiembrie a.c., primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a fost la unitatea de învățământ pentru a vedea cum decurg lucrările de branșare.

Însoțit de directorul Direcției de Dezvoltare Locală, Cătălin Fetcu și șeful Serviciului Investiții, Florin Mâțu, edilul a primit asigurări de la constructori că în aproximativ trei săptămâni, sala va beneficia atât de agent termic cât și de energie electrică, în condițiile în care branșările la rețeaua de alimentare cu apă au fost deja realizate.

Asta în condițiile în care și cele la energie și termie sunt aproape finalizate.

„Aceste lucrări au reprezentat o prioritate pentru mine și mă bucură faptul că sunt aproape finalizate. Actul educațional este unul foarte important și trebuie să investim toate resursele pentru a ne asigura că se desfășoară în cele mai bune condiții. Liceul cu Program Sportiv poate fi considerat ambasador al sportului și era mai mult decât necesar ca sala de atletism să aibă parte de toate condițiile de funcționare, la standardele cele mai înalte”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Aceste branșări sunt cu atât mai necesare, ținând cont că, pe fondul măsurilor restrictive, impuse de pandemia COVID-19, conducerea unității de învățământ a amenajat cinci spații de curs, cu câte 30 de locuri, pentru clase cu efective mai mari de elevi, în sala construită prin Compania Națională de Investiții.

Lucrările de racordare a sălii de atletism a Liceului cu Program Sportiv la rețelele de agent termic și energie electrică sunt în atenția edilului - News Moldova

Obiectivul de investiții „Execuție utilități pentru sală de atletism Botoșani, municipiul Botoșani, județul Botoșani” este finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL)- etapa a II-a.

Valoarea totală a investiției este de 421.037,00 lei, din care suma totală decontată de la bugetul de stat este de 278.412,00 lei, iar de la bugetul local sau din alte surse legal constituite este de 142.625,00 lei.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top