fbpx
Connect with us

Marius BODEA: ”Decizia de a-l aduce în PNL Iași pe Mihai CHIRICA…mă mâhnește profund”

International

Marius BODEA: ”Decizia de a-l aduce în PNL Iași pe Mihai CHIRICA…mă mâhnește profund”


Având în vedere întârzierea unei reacții oficiale a PNL Iași referitor la informațiile apărute în spațiul public, privind desemnarea d-lui Mihai Chirica, în calitate de candidat al PNL Iași, pentru funcția de primar al Iașului, deputatul liberal Marius Bodea face următoarele precizări:

„Ieri, conducerea centrală a PNL, în prezența domnului Costel Alexe, președintele PNL Iași, mi-a prezentat decizia de a-l aduce în PNL Iași pe domnul Mihai Chirica și de a-l desemna candidat pentru un nou mandat de primar.

Este o decizie care mă mâhnește profund. Mi-aș fi dorit ca decizia să fie explicată asumat de către colegii mei încă din momentul în care a încolțit această idee. Împreună cu colegii mei, cei care cred în continuare că Iașul merită mai mult, vom stabili ce trebuie făcut mai departe, dar vă asigur că nu voi fi adeptul unor răfuieli publice care să genereze un prejudiciu partidului de care aparțin de 22 de ani.

Justificarea ce stă în spatele acestei dezicii politice a fost ca domnul Costel Alexe să își maximizeze șansele pentru câștigarea Consiliului Județean Iași, fructificând un potențial aport electoral suplimentar pe care i l-ar aduce candidatul Mihai Chirica și pentru a maximiza inclusiv scorul politic local. Pot înțelege realitatea unor astfel de calcule pragmatice, pentru a obține un scor politic pe termen scurt, dar, pe termen lung, este o decizie greșită. 

Din toată această poveste, au sigur de câștigat doi oameni. Pierd însă liberalii autentici și mai ales ieșenii care cred într-o reformare a administrației publice locale.

Un partid puternic, cum este astăzi PNL, cu toată determinarea sa, nu va putea schimba metehnele unui individ care a crescut în administrație timp de 18 ani la pieptul PSD”, a declarat Marius Bodea.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top