fbpx
Connect with us

MOBEXPERT IAȘI își reia activitatea! “Ținem cont de măsurile de protecție și le vom respecta”

Ultima Ora

MOBEXPERT IAȘI își reia activitatea! “Ținem cont de măsurile de protecție și le vom respecta”


Liderul pieței românești în materie de mobilier și decorațiune își reia activitatea și la Iași

Magazinele independente vor fi deschise în toată țara, urmate îndeaproape de 4 fabrici care produc mobilier personalizat sau în serii mici.

Cel mai mare grup românesc în domeniul mobilierului a hotărât reluarea programului de muncă a unora dintre magazine, mai exact a celor independente, începând cu data de 27 Aprilie 2020.

Datorită situației actuale s-au luat măsuri de siguranță suplimentare la Iași.

Se va practica distanțarea socială, distanța de minim 1,5 metri între persoane și se vor monitoriza clienții pentru ca riscurile să fie minime.

Programul a suferit și el modificări, noul interval de funcționare a magazinului Mobexpert, Centrul Comercial Era, Șoseaua Păcurari, nr. 121, este Luni-Sâmbătă : 12:00-20:00, Duminică : 12:00- 18:00.

Termenii de livrare au fost adaptați noilor prevederi, astfel comenzile sunt aduse doar până în fața ușii, fără montarea mobilierului.

“Vânzările în mediul online s-au menținut la fel ca înainte de perioada de izolare. Ne-am desfășurat activitatea într-un mod benefic nouă și angajaților noștrii, dar de acum am luat decizia să ne întoarcem la muncă. Ținem cont de măsurile de protecție și le vom respecta, practicăm distanțarea socială, am adoptat chiar și un program redus, iar magazilul nostru își poate relua activitatea independent în siguranță”, a precizat Angheluță Marius, managerul general Mobexpert Iași.

”Meseria noastră este să primim clienții în magazine și iubim să ne facem meseria”

Fondatorul Mobexpert, Dan ȘUCU a declarat că importanța vânzărilor online le-a arătat optimismul clienților și cererea față de produse.

Am închis printre primii magazinele si fabricile noastre dorind să contribuim esențial la stoparea răspândirii virusului. Acum, după șase săptămâni de izolare, cu toții dorim să ne întoarcem la viețile noastre.

Creșterea importantă a vânzărilor online ne-a arătat că optimismul clienților în ceea ce privește ziua de mâine nu a fost mult afectat. Totuși, atunci când doresc să facă achiziții valoroase, clienților noștri le place să vadă produsele, să le testeze și să se sfătuiască cu un consultant în magazine. I-am privat prea mult de această plăcere.

Meseria noastră este să primim clienții în magazine și iubim să ne facem meseria”, a declarat Dan Șucu, fondatorul Mobexpert.

Compania înregistrează anual cifre de afaceri în valoare de 200 de milioane de euro

Grupul deține, de asemenea, 8 fabrici care produc mobilă atât pentru piața românească cât și pentru export

În prezent, din cauza pandemiei, activitatea grupului se reia doar la nivel local.

În contextul epidemiei de Coronavirus, pe data de 19 martie, magazinele Modexpert erau închise, inclusiv cel din Iași. Hotărârea îi avea în vizor pe toți cei 2.400 de angajați ai grupului. În perioada întreruperii activității, Mobexpert a luat hotărârea de a achita către angajați, din fonduri proprii, o indemnizație în valoare de 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat.

Pe atunci compania avea speranțe ca printre măsurile adoptate de Guvern să se regăsească și scutirea de la plata taxelor salariale pentru sumele plătite de angajatori din cauze de forță majoră.

Conform managerului general, decizia de a reîncepe activitatea a fost una spontană, pentru binele tuturor.

 


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top