fbpx
Connect with us

Părintele Dan DAMASCHIN continuă să AJUTE copiii NEVOIAȘI! 7149 de COPII au fost avansați în TRUPELE de elită din batalionul ”Grăuntele de Iubire”

Social

Părintele Dan DAMASCHIN continuă să AJUTE copiii NEVOIAȘI! 7149 de COPII au fost avansați în TRUPELE de elită din batalionul ”Grăuntele de Iubire”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Părintele Dan DAMASCHIN a declarat pe contul personal de Facebook că după lupte seculare, ce au durat mult prea multe zile și nopți, prin osteneala oamenilor binevoitori de pretutindeni, toți cei 7149 de copii înscriși pe lista celor care au nevoie de suport pentru accesul la educație și viață socială, și-au primit pachetul și au fost avansați semiautomat în trupele de elită din batalionul ”Grăuntele de Iubire”.

”Victorieeeeeeeee!!! După lupte seculare, ce au durat mult prea multe zile și nopți, am ajuns și ziua de astăzi, care sigur va rămâne înscrisă în istorie ca zi a biruinței asupra indiferenței, sărăciei și foamei și, desigur ca zi a eliberării noastre de sub jugul falimentului inevitabil.

Așadar, astăzi 03 noiembrie 2020 vă anunțăm solemn că prin osteneala dumneavoastră a donatorilor de pretutindeni, toți cei 7149 de copii înscriși în listă, nu numai că și-au primit pachetul, dar vor fi avansați semiautomat în trupele de elită din batalionul „Grăuntele de Iubire”, a declarat Părintele Dan DAMASCHIN.

Spre încheierea mesajului transmit pe Facebook, părintele DAMASCHIN a ținut să mulțumească tuturor celor care au ajutat pentru a realiza acest lucru.

”Și cum la război se merge înarmat până-n dinți, vă îndemnăm să stați fără griji pentru că, promit să nu vă lipsesc de funcția de adevărați armurieri și de Crăciun.

Dăm Slavă lui Dumnezeu dătătorul a toată biruința și-L rugăm să vă decoreze cu Crucea în grad de îngeri întru Împărăția Sa!”, a mai declarat părintele Dan DAMASCHIN.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

1 Comment

1 Comment

  1. ilie

    5 noiembrie 2020 at 10:22 PM

    Sa faca verificari amanuntite ca sunt persoane care il pacalesc. Primesc ajutoare de la el si pe urma le vand, in special pe bautra si tigari. Sa fie mai atent pe la Garbesti Tibana

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top