fbpx
Connect with us

Reținuți pentru trafic de DROGURI de mare risc la VASLUI

Social

Reținuți pentru trafic de DROGURI de mare risc la VASLUI


Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui, au organizat și realizat două operațiuni de prindere în flagrant delict a unor persoane care ar fi încercat să vândă pastile ecstasy.

La data de 11 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au surprins în flagrant delict, pe raza municipiilor Iași și Bârlad, doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, bănuiți de trafic droguri de mare risc.

În urma celor două acțiuni, polițiștii au ridicat 135 de pastile ecstasy, ce ar fi urmat să fie comercializate la diverse evenimente organizate în municipiile menționate.

Cei doi tineri au fost conduși la audieri, iar față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca astăzi, 12 iulie, să fie prezentați Tribunalului Vaslui.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Servicului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași, iar la activități au participat și jandarmi din Iași


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top