fbpx
Connect with us

S-a stabilit data alegerilor locale! Botoșănenii își pot vota reprezentanții pe data de 27 septembrie

International

S-a stabilit data alegerilor locale! Botoșănenii își pot vota reprezentanții pe data de 27 septembrie


Senatorii au votat marți, 7 iulie a.c., proiectul de lege care prevede data la care vor avea loc alegerile locale. După ce mandatul aleșilor locali a fost prelungit până la 1 noiembrie 2020, acum aceștia se pregătesc în linie dreaptă pentru campania electorală.

doina federovici - News Moldova

„Avem în acest moment legea care a fost votată în for decizional de către Camera Deputaților. Ieri a fost votată în senat, astăzi a fost votată în camera deputaților cu data de 27 septembrie. Categoric, noi vom vedea care este evoluția la nivelul național pe subiectul pandemiei. Cert este că astăzi avem o lege votată de forul decizional, legea pleacă către promulgare și în momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial, lucrurile intră în linie dreaptă. Noi ca organizație, ca și partid politic, ca cea mai mare organizație la nivelul județului Botoșani suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru data de 27. Dacă vor fi alte modificări, nu mai ține de noi”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Elena FEDEROVICI.

Legea a fost deja adoptată de către Senat și Camera Deputaților. Proiectul de lege mai trebuie semnat de președintele României și publicat în Monitorul Oficial.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top