fbpx
Connect with us

SITUAȚIA epidemiologică la nivelul județului SUCEAVA! 2.951 de PERSOANE au fost declarate VINDECATE

Mesaje Publice

SITUAȚIA epidemiologică la nivelul județului SUCEAVA! 2.951 de PERSOANE au fost declarate VINDECATE


Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 5347 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 1 persoană
  • 21285 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3107 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2951 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 7 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 15 persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului orașului ONEȘTI, județul BACĂU, VICTOR-LAURENȚIU NEGHINĂ, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 450 pacienți, dintre care 132 pacienți Covid-19 și 318 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 8 pacienți. La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți Covid-19 și 11 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de 08 iunie 2020 politistii au desfasurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 55517 persoane.și 42 societăți comerciale.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Federației Române de Box transmis, prin Președintele Vasile CÎTEA, cu ocazia sărbătorilor de iarnă


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Mesaje Publice

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top