fbpx
Connect with us

Situație fără PRECEDENT la Câmpulung MOLDOVENESC! Un tânăr a fost nevoit să-și DEZGROAPE tatăl, după ce MORGA dăduse cadavrul altei FAMILII

Social

Situație fără PRECEDENT la Câmpulung MOLDOVENESC! Un tânăr a fost nevoit să-și DEZGROAPE tatăl, după ce MORGA dăduse cadavrul altei FAMILII


Un tânăr sucevean a fost nevoit să-și dezgroape tatăl, după ce morga dăduse cadavrul altei familii: ”L-au tratat ca pe un sac de cartofi”

Venit la morgă să preia cadavrul tatălui său care murise recent, un tânăr din județul Suceava a rămas șocat să afle că acesta fusese deja înmormântat după ce personalul de la Medicina Legală îl încredințase din greșeală unei alte familii.

Tânărul susține că tatăl său ar fi fost confundat cu un bolnav de COVID-19 și aruncat în groapă în hainele în care fusese găsit mort.

Joi, (28. 05 -n.r.), bărbatul a plecat la muncă în pădure. Văzând că el nu se mai întoarce acasă, cei din familie au plecat să-l caute şi l-au găsit mort, întins pe pământ, printre copaci.

Rudele au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiştii de la postul din comună, care i-au chemat în ajutor pe cei de la Serviciului Criminalistic. Copiii bărbatului spun că le-au dat poliţiştilor toate datele de identitate ale celui decedat, însă el ar fi ajuns la morga Spitalului din Câmpulung Moldovenesc ca fiind „persoană necunoscută”.

Pus să-și recunoască tatăl deja înmormântat

Fiul bărbatului decedat a mers direct la postul de Poliție din Câmpulung Moldovenesc, unde a depus o plângere. După o oră de așteptare, un polițist l-a anunțat că vor merge împreună spre cimitirul din Câmpulung Moldovenesc, pentru a asista la dezgroparea unei persoane care a fost înmormântată recent. Iar după alte două ore, fiul barbatului şi poliţistul au mers la morga Spitalului din Câmpulung Moldovenesc. Aici, bărbatul a fost pus să identifice persoana dezhumată: era tatăl lui. Fusese înmormântat într-un sac, cu aceleași haine cu care plecase la pădure.

Fiul bărbatului mort: ”A fost confundat cu un decedat de COVID-19”

Într-o declarație fiul barbatului decedat a declarat că tatăl său a fost confundat cu o persoană care murise pe străzile din Câmpulung, care nu avea posibilităţi financiare şi pe care rudele apropiate n-ar fi vrut să-l îngroape.

”Omul acela avea COVID-19 şi trebuia îngropat în consecinţă”, a declarat fiul barbatului decedat.

Poliția Câmpulung Moldovenesc a deschis un dosar penal pe această temă și în urma cercetărilor se va stabili cine este răspunzător pentru această încurcătură.

 

 


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top