fbpx
Connect with us

SONDAJ de OPINIE la LUNGANI! Primarul Ioan COROBUTA, în preferințele electoratului

International

SONDAJ de OPINIE la LUNGANI! Primarul Ioan COROBUTA, în preferințele electoratului


Sondaj de opinie realizat la LUNGANi în perioada 24 – 27 februarie pe un eșantion de 427 persoane

Sondajul a fost realizat pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu la domiciliul respondentilor, în satele componente ale comunei Lungani, volumul esantionului, de tip aleatoriu, probabilistic, fiind de 427 persoane. Eroarea maxima admisa a datelor este de +/- 3%, la un grad de incredere de 95%.

Conform ultimului sondaj de opinie efectuat la Lungani pentru măsurarea preferintelor electoratului pentru alegerea primarului a reiesit ca daca duminica viitoare ar fi alegeri locale, pe primul loc s-ar pozitiona Partidul Social Democrat și candidatul Corobuta Ioan Virgil.

În principal, cetățeniilor le pasă de soarta locului din care fac parte și ca drept dovadă dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale în comuna Lungani, s-ar înregistra o prezentă la vot de 98.8%.

News Moldova îți recomandă și ...   UE a hotărât reducerea nivelurilor de arsenic în mai multe alimente și sucuri pentru a combate cancerul

Întrebați cu ce partid ar vota 69,8% dintre repondenți vor merge cu PSD, 20,4% cu PNL și 9,6% cu PRO ROMANIA

Întrebarea privind opțiunile de vot a oferit repondentilor atât posibilitatea de a alege un candidat, precum și de a opta pentru variantele “nu merg la vot”, “nu m-am hotărât”, “Nu știu sau nu răspund”, astfel dintre respondenții care și-au exprimat o opțiune clară de vot 69,3 îl vor vota pe Corobuță Ioan Virgil, 20,1% îl vor vota pe Vornicu Gheorghiță Bogdan Doru iar 10,5% îl vor vota pe Pricop Petru Vlad.

News Moldova îți recomandă și ...   După BREXIT, prețul locuințelor în Marea Britanie s-a prăbușit

Conducerea Primariei Lungani este asigurată de către: Viceprimar cu atributii de Primar – COROBUȚĂ IOAN , Consilier local cu atributii de viceprimar – TIRZIU MIHAI, Secretar – ALECSA TEODORA MARILENA.

Mandatul  Primarului  comunei  Lungani  a  început  în luna aprilie a anului 2018, ca  urmare  a  decesului primarului, ales prin vot direct, în luna iunie 2016.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top