fbpx
Connect with us

STUDENȚII care doresc CAZARE în căminele Universității din SUCEAVA pot depune CERERILE până la finalul lunii IUNIE

Ultima Ora

STUDENȚII care doresc CAZARE în căminele Universității din SUCEAVA pot depune CERERILE până la finalul lunii IUNIE


Studenții care doresc cazare în căminele Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) în anul universitar 2020-2021 trebuie să trimită o cerere în acest sens către secretariatul facultății la care sunt înscriși, până pe data de 30 iunie a.c.

Cererea tip trebuie însoțită de o copie după cartea de identitate și după caz, de acte doveditoare (pentru orfani – certificat de deces, pentru cei proveniți din centre de plasament – hotărâre judecătorească, pentru studenții cu părinți cadre didactice – adeverință de salariat etc), urmând ca documentele să fie transmise online.

Prețurile practicate anul trecut de universitatea suceveană pentru cazarea studenților porneau de la 151 de lei pe lună și ajungeau până la maximum 450 de lei lunar

Astfel, în căminul 1, unde sunt camere cu câte 4 locuri, costurile sunt între 151-331 lei/ lună, în căminul 2, pentru o cameră cu 3 sau 4 locuri, un student va plăti între 201 și 391 lei/ lună, în căminul 3, o cameră cu 2 locuri este disponibilă la prețuri între 221 și 411 lei/ lună, căminele 4 și 5 oferă camere cu 2 locuri la prețuri între 231 și 421 lei/ lună, iar pentru o cameră cu 3 locuri în căminul 4 costurile pornesc de la 221 lei/ lună și urcă până la 411 lei lunar.

Studenții mai au la dispoziție căminul 8, cu camere cu 2 locuri, paturi simple, la prețul de 330 lei/ lună pentru cei la buget, și 450 lei/ lună pentru plătitorii de taxe școlare.

USV poate pune la dispoziția studenților săi circa 800 de locuri de cazare în cămine, deși an de an se înregistrează un număr dublu de solicitări.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top