fbpx
Connect with us

TESTARE în masă la DGASPC BOTOȘANI! Care au fost rezultatele

Mesaje Publice

TESTARE în masă la DGASPC BOTOȘANI! Care au fost rezultatele

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


245 de salariați din cadrul centrelor rezidențiale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din Botoșani au fost testați

Prin Ordonanța Militară nr. 8, pe perioada stării de urgență, s-a instituit izolarea la locul de muncă pe o perioadă de 14 zile, pentru salariații din centrele rezidențiale, ca măsură de izolare preventivă la locul de muncă.

Astfel, aproximativ 300 de salariați din cadrul sectorului Asistența Socială au fost nevoiți să își pregătească bagajul, să își aranjeze problemele, să se despartă de cei dragi și să se izoleze la locul de muncă, alături de beneficiari. Este singurul sector în care s-a impus izolarea.

La finalul perioadei de izolare aproximativ 245 de salariați din cadrul centrelor rezidențiale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din Botoșani au fost testați pentru a se concretiza dacă au fost sau nu infectați cu COVID-19. 

TESTARE în masă la DGASPC BOTOȘANI! Care au fost rezultatele - News Moldova

Directorul DGASPC, Dan ȘLINCU: ”COLEGII noștri au ÎNȚELES că trebuie să RESPECTE toate MĂSURILE de PROTECȚIE care au fost stabilite”

Din fericire pentru angajați, pentru famiile acestora dar și pentru întreaga structură rezultatele au fost negative.

”Până în acest moment nu avem colegi sau beneficiari infectați cu virusul COVID -19 , asta și datorită faptului că toți colegii nostri au înțeles că trebuie să respecte toate măsurile de protecție care au fost stabilite. Le mulțumesc pentru acest lucru și le mulțumesc pentru tot efortul depus în această perioadă!”, a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.


Continue Reading
You may also like...

Lect. univ. dr. Florian Olteanu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Mesaje Publice

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top