fbpx
Connect with us

Brisk Group va participa la Ediția 2024 a Forumului Economic Regional Moldova care va fi organizată la Vatra Dornei

brisk-group-va-participa-la-editia-2024-a-forumului-economic-regional-moldova-care-va-fi-organizata-la-vatra-dornei

Obiectiv strategic "Moldova 2030"

Brisk Group va participa la Ediția 2024 a Forumului Economic Regional Moldova care va fi organizată la Vatra Dornei

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


brisk2 - Moldova Invest

Andrei Stoian, partener Brisk Group își anunță participarea la Ediția 2024 a Forumului Economic Regional Moldova, care va fi organizată de către Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale (C.A.P.D.R.), în colaborare cu Consiliul Județean Suceava. Forumul va fi organizat la Cazinoul Băilor din Vatra Dornei, în perioada 04 – 06 iulie, reunind circa 200 de invitați, din țară și din străinătate.

Brisk Group va participa la Ediția 2024 a Forumului Economic Regional Moldova care va fi organizată la Vatra Dornei. Ce este Forumul Economic Regional Moldova?

Formul Economic Regional Moldova, Ediția 2024 este un eveniment care va reuni lideri din business, experți,  factori de decizie, reprezentanți diplomatici din regiune, pentru a discuta despre provocările și oportunitățile economice specifice Europei de Sud-Est, evidențiind avantajele și oportunitățile economice ale Regiunii Moldova (Nord Estul României și Republica Moldova).

banner forumul economic regional moldova ro - Moldova Invest

Evenimentul va fi axat pe subiecte precum comerțul și investițiile regionale, inovarea și tehnologia, dezvoltarea durabilă, infrastructura, turismul, sănătatea și transporturile.

Pentru a putea participa la forum, companiile vor trebui să se înscrie și să completeze un formular, pentru a putea începe procesul de matching al participanților.

Formularul constă într-o serie de întrebări personalizate menite să vă ghideze în identificarea obiectivelor de afaceri dorite. Pe baza acestui profil vor fi facilitate conexiunile și discuțiile cu companiile care realizează un scoring optim.

Spre deosebire de networking, procesul de Business matching este mai structurat, iar participanții știu deja cu cine se vor întâlni, în timp ce networking-ul are loc în mod aleatoriu. Timpul alocat întâlnirilor este limitat în cadrul evenimentului și cu siguranță ați dori să evitați situația în care ratați exact acele întâlniri care v-ar putea interesa cu adevărat!

Potrivirea de afaceri este adesea mai benefică decât networking-ul, deoarece le permite participanților să se prezinte cuiva cu care ar putea avea multe interese și obiective comune. Potrivirea de afaceri permite, de asemenea, participanților să facă cercetări despre persoanele pe care le vor întâlni înainte de eveniment, făcându-i mai bine pregătiți pentru conversație și mai susceptibili să construiască relații semnificative.

Forumul Economic Regional Moldova 2024 va oferi posibilitatea identificării unor noi parteneri de afaceri, investitori, furnizori sau clienți potențiali pentru a stabili colaborări și relații comerciale reciproc avantajoase.

Cine sunt Brisk Group liderii pe piața locală a consultanței în construcții?

Fondată în anul 2016, Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenței sale, un proces de creștere susținută, devenind, în scurt timp, lider pe piața locală a consultanței în construcții. Brisk Group este o companie românească de consultanță în construcții, care oferă servicii de management al proiectelor, costurilor și construcțiilor și al cărei portofoliu cuprinde peste 400 de proiecte realizate sau aflate în desfășurare. Afacerile firmei s-au menținut pe un trend crescător în 2023, evoluție anticipată a se menține și în 2024, pe fondul proiectelor aflate în desfășurare, dar și prin contractarea unora noi atât în România, Moldova și Marea Britanie, cât și în alte zone ale lumii.

Cu birouri în Londra, București și Chișinău, Brisk Group are o experiență vastă în multe industrii și sectoare de activitate, precum și o capacitate dovedită de a livra cu succes soluții pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Serviciile de consultanță prestate către dezvoltatori, investitori, instituții financiare și antreprenori sunt de o înaltă calitate, grație aportului echipei formate din peste 70 de profesioniști cu înaltă calificare și experiență, care reprezintă talentul de vârf în diverse discipline, inclusiv manageri de proiect, manageri de costuri, specialiști în planificare și planificare, ingineri, arhitecți, inspectori cantitativi, coordonatori de sănătate și siguranță și profesioniști în comunicare strategică.

Brisk Group, lider de piață în domeniul consultanței în construcții, a devenit partener al Asociației Casei Majestății Sale, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale.

brisk3 - Moldova Invest

În ciuda provocărilor economice globale, cu care poate ne-am obișnuit, într-o oarecare măsură, în ultimii ani, putem spune că 2023 a fost un an bun pentru afacerile Brisk Group, compania noastră reușind să-și atingă obiectivul de majorare a cifrei de afaceri. Practic, după ce am încheiat cel mai bun an din activitatea noastră de până acum, am intrat în 2024 cu un portofoliu alcătuit din mai bine de 500 de proiecte realizate sau aflate în derulare, cu o valoare cumulată de aproximativ 3 milioane de euro. Bineînțeles că planurile noastre nu se opresc aici! Ne dorim să ne extindem portofoliul pe toate segmentele pieței imobiliare – rezidențial, office, retail, industrial-logistic –, dar și să ne întărim prezența (și experiența!) în alte sectoare unde suntem deja prezenți. Aici aș dori să menționez implicarea noastră în dezvoltarea proiectelor de infrastructură aviatică, de o importanță deosebită pentru noi fiind, în momentul de față, Aeroportul Internațional NEOM, din Arabia Saudită: un proiect complex și de amploare, ce va fi gata în 2027. În această direcție, ne bazăm în continuare pe parteneriatul cu British Aviation Group (BAG), organizație de rang internațional, ai cărei membri am devenit în toamna anului 2022. Ca stimul al creșterii companiei pe plan local, de menționat ar fi faptul că, în toamna anului trecut, Brisk Group a primit titlul de Furnizor al Casei Regale, fapt ce nu face decât să adauge la prestigiul și recunoașterea de care ne bucurăm pe piața românească de consultanță și project management în construcții.” Andrei Stoian, Partener Brisk Group

Perspectivele de dezvoltare ale Brisk Group în Republica Moldova sunt promițătoare până în 2030. Compania se concentrează pe consolidarea poziției sale ca lider de piață și pe extinderea portofoliului de proiecte, având în vedere creșterea investițiilor în infrastructura publică și privată. Brisk Group este optimistă că experiența și expertiza sa vor contribui semnificativ la modernizarea infrastructurii și la îmbunătățirea standardelor de construcție din regiune.

Brisk Group se așteaptă ca autoritățile din Republica Moldova să sprijine dezvoltarea unui cadru legislativ și regulatoriu stabil, care să faciliteze investițiile străine și să promoveze standardele de calitate în construcții. De asemenea, compania anticipează colaborări fructuoase cu instituțiile guvernamentale pentru a asigura implementarea eficientă a proiectelor sale și pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a sectorului construcțiilor în Moldova.

Concluzie

În concluzie, participarea Brisk Group la Ediția 2024 a Forumului Economic Regional Moldova evidențiază angajamentul și implicarea companiei în promovarea dezvoltării economice și a standardelor de calitate în construcții în regiunea Republicii Moldova. Ca lider de piață în consultanța în construcții, Brisk Group își propune să consolideze poziția sa și să extindă portofoliul de proiecte, anticipând o contribuție semnificativă la modernizarea infrastructurii și la îmbunătățirea standardelor din industrie până în 2030. Prin colaborarea fructuoasă cu autoritățile guvernamentale și participarea activă la evenimente de prestigiu precum Forumul Economic Regional Moldova, Brisk Group demonstrează angajamentul său pentru promovarea dezvoltării durabile și a parteneriatelor comerciale în regiune.

Participarea la Forumul Economic Regional Moldova este o oportunitate importantă pentru Brisk Group de a întâlni lideri din afaceri, experți și factori de decizie din regiune, facilitând astfel identificarea de noi parteneriate și colaborări reciproc avantajoase în domeniul construcțiilor și al consultanței. Prin această participare, Brisk Group își consolidează poziția sa ca unul dintre principalii actori în promovarea creșterii economice și a calității în sectorul construcțiilor în Republica Moldova și în întreaga regiune a Europei de Sud-Est.


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Obiectiv strategic "Moldova 2030"

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top