fbpx
Connect with us

Oana Turcu Brancu, Președinte Ardes Cosmetici Romania in dialog cu BunaDimineataIasi

Uncategorized

Oana Turcu Brancu, Președinte Ardes Cosmetici Romania in dialog cu BunaDimineataIasi


Oana Turcu Brancu, Președinte Ardes Cosmetici Romania și Realizator moderator TV

Fiti mandri ca in orice colt al lumii, gasesti un iesean care isi arata excelenta! Trebuie doar sa ne propunem ca va fi cel mai bun an al vietii noastre. Si va fi!

  1. Care este impresia Dvs despre anul ce-l lăsăm în urmă?

2016 a fost, pentru lume, anul momentelor dramatice care vor schimba in pasii urmatori in cursul istoriei. 2016 va ramane anul Brexit. Sau anul Trump. Romania a avut un an al unor schimbari categorice.

Cea mai mare bucurie a anului 2016 a fost ca baietelul nostru, Teddy, s-a dezvoltat frumos si armonios. El este un copil minunat si ne face numai surprize placute. Iubirea noastra, a mea si a lui Cristi, este la fel de frumoasa asa cum a fost din prima zi.

Si, fara discutie, un an mai putin inspaimantator decat ar fi putut fi. E si un an in care foarte multe adevaruri incommode au iesit la iveala.

News Moldova îți recomandă și ...   Care este decizia Tribunalului Iași în cazul caracatiţei Bismobil? Aproape 500 de clienţi, plăţi medii de 6.000 euro fiecare

Pentru mine, a fost un an in care m-am putut intoarce in laboratoarele italiene de la Ardes, pentru ca gasit cateva tratamente decisive pentru sanatatea romanilor.

Iar televiziunea mi-a dat sansa unor momente de neuitat.

  1. Ce planuri personale și previziuni are Oana Turcu Brancu pentru anul 2017?

Am planuri mari. In curand, aduc in fata oamenilor o gama de produse cu efecte incredibile pentru vindecarea unor probleme de piele, cum ar fi dermatita sau psoriazisul. Este aproape de definitivare noul site www.ardes.ro , realizat la nivelul celor mai importate branduri de cosmetice din lume. In televiziune, imi doresc ca interviurile Refresh by Oana Turcu sa aduca emotie si schimbare in viata publicului. Am inceput anul cu un interviu istoric cu Tamara Buciuceanu Botez, legata pe viata de Iasi. Vom merge mai departe.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL de Bacău Cătălina CIOFU, întâlnire cu delegația Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Polonia

  1. Care au fost proiectele Dvs cele mai importante în anul 2016?

Cea mai mare bucurie a anului 2016 a fost ca baietelul nostru, Teddy, s-a dezvoltat frumos si armonios. El este un copil minunat si ne face numai surprize placute. Iubirea noastra, a mea si a lui Cristi, este la fel de frumoasa asa cum a fost din prima zi. Refresh by Oana Turcu a adus in fata telespectatorilor intalniri extraordinare. Si nu am cum sa nu le multumesc miilor de oameni care si-au rezolvat problemele estetice si de sanatate, cu ajutorul produselor mele.

  1. Cum vedeți evoluția Iașului în 2017. Ce schimbări vă doriți pentru orașul Dvs?

Iasiul ramane partea cea mai solida a inimii mele. Sunt radacinile, locul in care am adunat toate resursele de suflet, intelepciune, informatie, caracter, pentru a reusi in orice loc din lume. Nu vin atat de des acasa, asa ca, pentru mine, schimbarile orasului se vad mai bine.

Iasiul este un oras tot mai frumos. Mi-as dori sa fie un oras tot mai european. Iesenii, bravi si curajosi, sa aiba sansa de a arata ceea ce pot.

  1. Mesajul Oanei pentru ieșeni la început de an..

Fiti mandri ca in orice colt al lumii, gasesti un iesean care isi arata excelenta! Trebuie doar sa ne propunem ca va fi cel mai bun an al vietii noastre. Si va fi!

News Moldova îți recomandă și ...   Coloana de tiruri întinsă pe 25 KM în vama seceveana SIRET! Traficul in zona este grav afectat

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Uncategorized

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top