fbpx
Connect with us

19 percheziții domiciliare, în această dimineață, în Vaslui. Ce cauze penale sunt vizate

44 - News Moldova

Vaslui

19 percheziții domiciliare, în această dimineață, în Vaslui. Ce cauze penale sunt vizate


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au inițiat o operațiune de amploare, desfășurând 19 percheziții domiciliare în orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad

IPJ Vaslui a informat că investigațiile se desfășoară în cadrul unor cauze penale care vizează infracțiuni precum lovirea sau alte forme de violență, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii publice, violare de domiciliu și încălcarea regimului armelor și munițiilor.

News Moldova îți recomandă și ...   Grupul Șerban Holding investește într-o fermă extinsă în județul Vaslui, promovând agricultura regenerativă

Ancheta este în plină desfășurare, iar echipa de polițiști este determinată să stabilească și să dovedească întreaga activitate infracțională a persoanelor implicate în aceste cazuri.

46 - News Moldova

În acțiune sunt implicați și luptătorii din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale din Vaslui și Iași, precum și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și cei ai Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău “Alexandru cel Bun”.

În localitățile Simila și Murgeni, unde au loc perchezițiile, au fost instituite zone speciale de siguranță publică pentru asigurarea unui mediu controlat.

News Moldova îți recomandă și ...   Doi bârlădeni fără adăpost, sub efectul băuturilor alcoolice, arestați pentru tâlhărie

IPJ Vaslui a transmis că această operațiune are la bază dosare penale care privesc infracțiuni comise în contextul unor conflicte între mai multe persoane, evenimente care au avut loc în luna august a acestui an.

Cazurile vizează acuzații de lovire și alte acte de violență, amenințare, distrugere, tulburare a ordinii publice, violare a domiciliului și încălcări ale regimului armelor și munițiilor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top