Connect with us

2 oameni de afaceri din SINGAPORE, creditorii principali la R-Agro Fălciu, Comcereal Vaslui și Agrocomplex Bârlad

Vaslui

2 oameni de afaceri din SINGAPORE, creditorii principali la R-Agro Fălciu, Comcereal Vaslui și Agrocomplex Bârlad

Reprezentanții majori ai creditorului singaporez la firmele R-Agro Fălciu SA, Agrocomplex SA Bârlad și Comcereal SA Vaslui, au venit pentru prima dată în România

Delegația compusă din doi afaceriști de la Monaco, a mers la Prefectura Vaslui, pentru a se întâlni cu prefectul Daniel Onofrei.

„Ei au început afacerea în agricultură în februarie 2019 și cultivă peste 16.000 de hectare pe teritoriul județului nostru și mai prestează și munci agricole pentru alți fermieri. De la început au menționat că au arendele plătite la zi și după ce expiră multe dintre vechile contracte în 2023 – 2024, vor să le reînnoiască pe societatea lor. Dorim succes investitorilor”, a precizat Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui. 

Aceștia și-au început activitatea în România încă din 2019, dar nu au mai putut veni până acum în România din cauza pandemiei. 

„Aceste două personalități care au venit la Vaslui au sediul central în Singapore și reprezintă firma Heron. Sunt creditorii principali de la R-Agro Fălciu, Comcereal Vaslui și Agrocomplex Bârlad.

Ei creditează în acest moment continuarea procedurii, respectiv înființarea de culturi și tot ce trebuie pentru cele trei societăți. Una este în perioada de observații (SC Comcereal SA Vaslui) și două în perioada de reorganizare judiciară (R-Agro Fălciu și Agrocomplex SA Bârlad sunt în perioada de reorganizare judiciară.

Cei doi vor reveni peste o lună în Vaslui și vor veni și la Bârlad. Important este că sunt intenții de afacere și chiar bune”, a precizat Dumitru Lazăr, lichidator judiciar în Vaslui.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vaslui

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top