Connect with us

ACCIDENT GRAV la IAȘI! Un autoturism a fost târât peste 15 metri de un TRAMVAI

Iasi

ACCIDENT GRAV la IAȘI! Un autoturism a fost târât peste 15 metri de un TRAMVAI

Astăzi, 11.05.2022, în județul Iași a avut loc un accident rutier grav după ce un tramvai a lovit din plin un autoturism

Se pare că autoturismul în care se aflau trei bărbati din comuna Stănilesti, județul Vaslui, cu vârste între 20 si 49 de ani, nu a acordat prioritate tramvailui într-o intersecție, astfel că tramvaiului a intrat în plin în autoturism și l-a târât peste 15 metri.

Politistii rutieri au ajuns la fata locului si au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, întrucât cel putin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În aceastã dimineatã, 10 mai a.c., în jurul orei 04.00, politistii rutieri au fost sesizati prin SNUAU 112 despre un accident rutier care a avut loc pe bulevardul Metalurgiei, din municipiul Iași.

Din cercetãrile efectuate la fata locului, a rezultat faptul cã între un autoturism si un tramvai a avut loc o coliziune, soldatã cu rãnirea a douã persoane. Conducãtorii auto au fost testati alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetãrile continuã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã”, au sustinut reprezentanții IPJ Iași.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top