fbpx
Connect with us

Alcoolul dăunează grav sănătății! Bârlădeanul care a băgat piciorul în cușca tigrului credea că acolo este o „pisică mare”!

tigru periculos - News Moldova

Vaslui

Alcoolul dăunează grav sănătății! Bârlădeanul care a băgat piciorul în cușca tigrului credea că acolo este o „pisică mare”!


Un bărbat de 46 de ani din Bârlad, care a băgat piciorul prin gard să „se joace” cu tigrul de la Zoo, era atât de beat, încât nu-și aduce aminte de ce este bandajat și pe patul de spital. Mai mult, nici treaz nu crede că a băgat piciorul în cușca tigrului, fiind convins că acolo era „o pisică mare”.

Bârlădeanul care voia să se ia la trântă cu tigrul bengalez din Grădina Zoologică i-a uimit pe doctorii Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad, acolo unde fusese spitalizat după episodul tragico-comic de duminică, când inconștient și sub influența băuturilor alcoolice acesta a băgat piciorul în cușca tigrilor.

News Moldova îți recomandă și ...   Tragedie la Vaslui: O fetiță a murit, după o arsură aparent banală

În dimineață următoare când s-a trezit din beție, acesta și-a văzut piciorul stâng bandajat i-a întrebat pe medicii care i-au reconstruit piciorul sfârtecat de tigru ce s-a întâmplat. Medicii au rămas uluiți când au conștientizat că individul nu-și mai amintește nimic din episodul care se putea încheia tragic.

Când cu greu și-a amintit unele secvențe din aventura sa de la Grădina Zoologică, acesta a început să se contreze cu medicii. „Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spune-ți dumneavoastră. Acolo era o pisică, cei drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!”, le-a spus bărbatul medicilor.

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Mihai-Cătălin BOTEZ, deputat USR de VASLUI

Medicii au fost nevoiți să-l lege de pat pentru a nu-și face rău, mai ales că operația nu se prinsese bine și ar fi fost păcat de munca medicilor care i-au construit laba piciorului să fie în zadar.

Reamintim că duminică un bărbat din Perieni, de 46 de ani, după ce a băut bine în Bâlciul de Bârlad a vrut să-și încerce puterile cu un tigru bengalez din Grădina Zoologică. Acesta s-a cățărat pe gratiile de la cușca tigrului, unde nu mai era plasa de protecție.

A ignorat mesajul scris mare „Este periculos să vă apropiați de volierele cu animale”, iar tigrul l-a prins imediat de picior. Norocul bărbatului a fost acela că tigrul nu l-a prins cu colții, fiindcă am fi asistat la o tragedie.

News Moldova îți recomandă și ...   Seceta aspră din județul Vaslui va avea CONSECINȚE GRAVE asupra agriculturii, în luna septembrie!

Medicii de pe Ambulanță veniți la fața locului au reușit să-l stabilizeze, iar polițiștii alertați de ambulanțieri au stabilit că acesta avea o alcoolemie record. Mai grav este că aventurierul din Perieni a venit însoțit în Grădina Zoologică, iar la incident a participat fără voie și un minor.

Directorul Grădinii Zoologice, Adrian Cărăbăț, a spus că „nu s-a întâmplat niciodată până acum ca cineva să urce pe voliera unui animal”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top