fbpx
Connect with us

Alina Ciobanu, fata ucisă la Mangalia, condusă pe ultimul drum. De ce a lipsit tatăl ei de la înmormântare?

Alina Ciobanu - News Moldova

Vaslui

Alina Ciobanu, fata ucisă la Mangalia, condusă pe ultimul drum. De ce a lipsit tatăl ei de la înmormântare?


Alina Ciobanu, tânăra ucisă la Mangalia de cea mai bună prietenă, a fost condusă pe ultimul drum, joi, 10 august, de către prieteni și familie, în comuna Buda, din Vaslui.  Trupul neînsuflețit al acesteia a fost îmbrăcat în rochie de mireasă. Tatăl ei, de care se plângea că a făcut-o să sufere foarte mult, nu a participat la funeralii.

Cortegiul funerar a trecut mai întâi pe la casa familiei Alinei din comuna Oșești, unde preoții au început slujba de înmormântare. Apoi, acesta s-a îndreptat spre biserică și la cimitirul din comună.

News Moldova îți recomandă și ...   Italian stabilit în Bârlad, CONDAMNAT la 5 ani de ÎNCHISOARE! A agresat sexual două fetițe de 11 ani

Cei care au venit să o conducă pe ultimul drum au adus și numeroase coroane, iar una, în formă de inimă, a fost oferită chiar de către omul de afaceri Ionel Sandu. Aceasta reprezenta ultimul mesaj pe care Alina i l-a trimis protectorului ei.

Alina Ciobanu, ucisă de cea mai bună prietenă

Alina, fata din Vaslui găsită moartă și desfigurată de cea mai bună prietenă, venise la mare pentru a lucra pe perioada verii

Tragedia în care Alina Ciobanu și-a pierdut viața în urma unei cearte aprinse cu cea mai bună prietenă, Loredana, a șocat mulți oameni. Cele două tinere, amândouă de 18 ani, au mers la Saturn pentru a lucra ca cameriste și pentru a câștiga bani. Ele împărțeau o cameră la hotelul unde și lucrau.

News Moldova îți recomandă și ...   5 instituții din subordinea Consiliului Județean Vaslui vor beneficia de fonduri suplimentare în urma unei noi rectificări bugetare

Din nefericire, o discuție tensionată a degenerat și a dus la o altercație, în urma căreia Loredana a atacat-o pe Alina cu un cuțit, până a ucis-o.

Loredana și-a recunoscut vina în fața anchetatorilor și a explicat circumstanțele care au condus la acest incident teribil. Ea a menționat că nu a avut intenția să-și omoare prietena, dar emoțiile și tensiunile acumulate au făcut-o să-și piardă controlul

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina, legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o.

News Moldova îți recomandă și ...   Alcoolul dăunează grav sănătății! Bârlădeanul care a băgat piciorul în cușca tigrului credea că acolo este o „pisică mare”!

Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a declarat Loredana în fața anchetatorilor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top