Connect with us

AMENAJAREA pentru irigații MÂNJEȘTI Vaslui intră în reabilitare!

Vaslui

AMENAJAREA pentru irigații MÂNJEȘTI Vaslui intră în reabilitare!

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) Vaslui a format un proiect de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii din Mânjeşti.

Prin urmare, Filiala Teritorială Vaslui a întocmit amenajarea de irigare Mânjeşti şi a susţinut nota de concept, pentru care s-a obţinut avizul CTE-MADR numărul 1499/28.03.2019. Reabilitarea acestui obiectiv de investiții include restaurarea următoarelor elemente ale infrastructurii principale de irigații: stație de pompare de alimentare și 1.260 metri conductă de refulare. Investiția toată valorează 6.333.227,307 lei inclusiv TVA.

Valoarea lucrărilor de proiectare realizată în anul 2021 la acest obiectiv a fost de 88.036,20 lei cu TVA, reprezentând contravaloarea proiectului tehnic și a DDE la acest obiectiv de investiții. S-au efectuat demersurile de către Filiala Vaslui pentru obținerea tuturor avizelor și acordurilor necesare obținerii autorizației de construire, astfel încât după efectuarea licitației de către Serviciul Achiziții Contracte a Centralei ANIF să poată fi demarate urgent lucrările de reabilitare, a susținut Sandu Damian.

 Directorul ANIF Vaslui, Sandu Damian, a declarat că perioada de concretizare a investiției este de 12 luni.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vaslui

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top