Connect with us

BĂRBAT strivit de TRACTORUL, cu care se afla la arat!

Vaslui

BĂRBAT strivit de TRACTORUL, cu care se afla la arat!

Un bărbat de 46 de ani, din localitatea vasluiană Parpanița, a murit strivit sub tractorul cu care efectua lucrări agricole! Tragedia s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, 4 decembrie. Echipajul SMURD sosit de urgență la față locului nu l-a ma i putut salva pe bărbat, declarând decesul acestuia. Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a se constata împrejurările în care victima și-a pierdut viață. 

“Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, inclusiv Garda II Negrești au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobila, n.r.) pentru extragerea și resuscitarea victimei unui accident de muncă, în localitatea Parpanița, suburbie a orașului Negrești. La față locului a fost deplasată și o ambulanță aparțînând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de 46 ani, peste care era răsturnat un tractor. Victima era cianotică  și se află în stare de inconștiență. Victima a fost extrasă de sub utilajul agricol și au fost începute manevrele de resuscitare.  Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanță SMURD, fiind nevoit să declare decesul bărbatului. Cauzele decesului și circumstanțele în care s-a produs accidentul vor fi cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui. 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top