fbpx
Connect with us

Campionatele Naționale de șah pentru veterani, desfășurate în Vaslui, reunesc 44 de șahiști din toată țara

Campionatele Naționale de șah pentru veterani, desfășurate în Vaslui, reunesc 44 de șahiști din toată țara - News Moldova

Vaslui

Campionatele Naționale de șah pentru veterani, desfășurate în Vaslui, reunesc 44 de șahiști din toată țara

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În perioada 11-17 martie 2023, în municipiul Vaslui se desfășoară Campionatele Naționale de șah pentru veterani. Concursul se desfășoară pe două categorii de vârstă: plus 50 ani (jucători născuți înainte de 31.12.1973) și plus 65 ani (jucători născuți înainte de 31.12.1958

Evenimentul are loc la Clubul Prietenia, strada Nicolae Iorga nr. 62, Vaslui, organizatori fiind Federația Română de Șah și C.S. Sergentul Vaslui. Turneul are patru categorii de concurs: șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări.

„Pentru vasluieni este a treia oară când organizăm aceste campionate naționale ale veteranilor. La concurs sunt înscriși 44 de jucători din întreaga țară: Arad, Timișoara, Cluj, Suceava, Costanța, Ploiești, Târgoviște, Sinaia etc. La turneu vin patru maeștri internaționali, maeștri naționali, mulți jucători de categoria I și II, foști campioni naționali etc.

Printre aceștia îl amintim pe maestrul Aurelian Ciobanu, care are câștigat titlul în anii 2021 și 2022. Organizăm acest turneu pentru ai activa pe jucătorii vasluieni, pentru tineri și copii facem acest concurs. Să vină părinții, bunicii, copii să vadă aceste partide”a precizat Constantin Grosu, președintele C.S. Sergentul Vaslui.

Partea financiară a evenimentului va fi asigurată de Primăria Vaslui și de Federația de Șah. Participanții au la dispoziție toate condițiile de joc, specifice unui eveniment de acest nivel competițional.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top