fbpx
Connect with us

Câți tați are deputatul de Vaslui Eduard POPICA? El declară ca Buzatu i-a fost al doilea tată

Collage Maker 25 Sep 2023 02 06 PM 7099 scaled 1 - News Moldova

Vaslui

Câți tați are deputatul de Vaslui Eduard POPICA? El declară ca Buzatu i-a fost al doilea tată


În clasamentul taților, Eduard Popica îl indică pe inculpatul Dumitru Buzatu ca fiind al doilea lui tată. Deputatul de Vaslui nu a precizat al câtelea tată este socrul său, Emil Savin (denunțătorul lui Buzatu)?! Probabil Edi Popica are un tată economic, unul politic, pe langă cel biologic

Deputatul PSD Vaslui, Eduard Popica, ginerele omului de afaceri Emil Savin, care a colaborat cu DNA oferindu-i mită președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a afirmat joi că pentru el, acesta reprezintă ca un al doilea tată, iar ceea ce s-a întâmplat cu fostul lider social-democrat din Vaslui reprezintă un moment “sfâșietor”, o “nenorocire”

“Am ales să nu comentez și să nu mă implic în această tragedie care a lovit atât de puternic, nu doar pe mine personal, ci și familia mea și organizația PSD din Vaslui. Aș dori să subliniez încă de la început că Dumitru Buzatu pentru mine este precum un al doilea tată. Am crescut și m-am dezvoltat sub îndrumarea sa timp de 20 de ani, și într-un fel, pot spune că am devenit cine sunt datorită lui. Aceasta este o perioadă dureroasă pentru mine, ca individ, și din acest motiv am ales să fac aceste declarații. Ultimele informații apărute în mass-media cu privire la persoana mea m-au afectat profund”, a explicat deputatul Eduard Popica, potrivit Agerpres.

Președintele CJ Vaslui, Dumitru BUZATU, plasat în AREST PREVENTIV pentru 30 de zile

Potrivit acestuia, PSD Vaslui nu a avut cunoștință de flagrantul care urma să i se facă lui Dumitru Buzatu, iar socrul său i-a spus că îi pare rău pentru ceea ce i-a făcut.

News Moldova îți recomandă și ...   Tribunalul Vaslui a decis: Dumitru BUZATU rămâne în AREST PREVENTIV!

“Nu am știut nimic despre această situație, și din punct de vedere moral, consider că oricine ar fi avut cunoștință despre o astfel de tragedie, poate că nu i-ar fi spus domnului președinte, dar poate că i-ar fi dat de înțeles să se ferească. Mai mult decât atât, din punct de vedere juridic, știți foarte bine că astfel de acțiuni se desfășoară între denunțător și organul de anchetă penală, fără a implica și alte persoane sau a permite dezvăluirea acestor detalii către terți. Nu mi s-a spus nimic, și nu am avut discuții cu domnul Savin. El mi-a comunicat doar că îi pare rău pentru consecințele pe care acțiunile sale le-au avut”, a precizat deputatul Popica.

News Moldova îți recomandă și ...   Lucrările la Pavilionul de Pediatrie din cadrul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad au fost finalizate

Cu ochii în lacrimi, Eduard Popica i-a transmis lui Dumitru Buzatu să fie tare acolo unde este, i-a urat “să-i dea Dumnezeu multă sănătate”, și și-a manifestat regretul că a pierdut un prieten.

“Voi încerca să trec peste această perioadă, deși este dificil. Mai presus de cariera politică, am pierdut un prieten, iar acest lucru reprezintă pentru mine cea mai mare tristețe”, a concluzionat parlamentarul PSD Vaslui.

Tribunalul Vaslui a hotărât, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupție că a primit drept mită suma de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri a cărui societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad – Laza – Codăești.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat de 44 de ani din Bârlad a fost arestat preventiv după ce a agresat sexual trei băieți minori

Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD, sâmbătă, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi în ședința Biroului Politic Național al PSD. În cadrul ședinței s-a hotărât și numirea ca președinte interimar al organizației PSD Vaslui a vicepreședintelui partidului, Dragoș Benea.

Prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, a semnat, marți, ordinul de suspendare a lui Dumitru Buzatu din funcția de președinte al Consiliului Județean, având în vedere că acesta a fost arestat preventiv.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top