fbpx
Connect with us

Caz șocant la Vaslui: o femeie ar fi fost VIOLATĂ de tatăl și de fratele său

Caz șocant la Vaslui: o femeie ar fi fost VIOLATĂ de tatăl și de fratele său - News Moldova

Vaslui

Caz șocant la Vaslui: o femeie ar fi fost VIOLATĂ de tatăl și de fratele său

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Politia din Vaslui desfășoară o anchetă în cazul unei femei în vârstă de 34 de ani, care susține că a fost victima unui abuz sexual comis de către tatăl său și fratele său

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, femeia a apelat numărul de urgență 112 și a raportat că a fost agresată de către tatăl său, care, de asemenea, ar fi lovit și fiul femeii, un adolescent în vârstă de 15 ani.

‘Poliţia Oraşului Negreşti a fost sesizată, prin 112, de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din comuna Dumeşti, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, reclamanta şi fiul minor al acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi fost agresaţi fizic de către un bărbat de 67 de ani, tatăl reclamantei.

În aceeaşi zi, poliţiştii au emis împotriva prezumtivului autor un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, cele două persoane vătămate fiind internate într-un centru destinat victimelor violenţei în familie din judeţul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au stabilit că femeia de 34 de ani ar fi fost victima unor abuzuri sexuale, exercitate de doi bărbaţi, în vârstă de 67, respectiv 33 de ani, din comuna Dumeşti, rude cu persoana vătămată. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat faţă de bărbaţii cercetaţi măsura reţinerii’, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Femeia şi copilul să se află într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, unde beneficiază de consiliere psihologică.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top