fbpx
Connect with us

Cazul Alinei Ciobanu, tânăra din Vaslui UCISĂ la malul mării de cea mai bună prietenă, preluat de un avocat celebru

Cazul Alinei Ciobanu, tânăra din Vaslui UCISĂ la malul mării de cea mai bună prietenă, preluat de un avocat celebru - News Moldova

Vaslui

Cazul Alinei Ciobanu, tânăra din Vaslui UCISĂ la malul mării de cea mai bună prietenă, preluat de un avocat celebru

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Avocatul Adrian Cuculis, unul dintre cei mai apreciați profesioniști în domeniu din țară, a preluat cazul crimei oribile de la malul mării, în care Alina Ciobanu, o tânără din Vaslui în vârstă de 18 ani, a fost ucisă vara trecută de cea mai bună prietenă

Cazul a fost deja trimis în instanță, iar primul termen de judecată este programat pentru data de 26 martie.

Avocatul reprezentant al mamei Alinei Ciobanu a depus o cerere solicitând schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat prin cruzimi și interes material. Potrivit declarației avocatului, se argumentează că victima a fost atacată brutal cu un cuțit, fiind înjunghiată în zona gâtului, iar ulterior a fost chinuită timp de mai multe zeci de minute de către agresoare. În urma acestor detalii șocante, se cere instanței să ia în considerare modificarea încadrării juridice a faptei.

În plus, mama fetei decedate solicită daune morale în valoare de 100.000 euro, susținând că inculpata a sustras două carduri ale victimei și a retras banii de pe acestea imediat după comiterea crimei.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat în fața instanței că există elemente clare care susțin încadrarea faptei în omor calificat prin cruzimi, având în vedere modul în care inculpata a descris actul criminal. Potrivit declarațiilor acesteia, victima a fost supusă la suferințe mari, prelungite în timp, iar moartea acesteia se încadrează în categoria cruzimilor.

Dosarul va fi discutat în detaliu la primul termen de judecată, iar avocatul Adrian Cuculis este hotărât să obțină justiție pentru familia îndurerată, pledând pentru o schimbare corespunzătoare a încadrării juridice și compensații morale semnificative.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top