fbpx
Connect with us

Italian stabilit în Bârlad, CONDAMNAT la 5 ani de ÎNCHISOARE! A agresat sexual două fetițe de 11 ani

Viol - News Moldova

Vaslui

Italian stabilit în Bârlad, CONDAMNAT la 5 ani de ÎNCHISOARE! A agresat sexual două fetițe de 11 ani


Bruno Caruso, un italian de 58 de ani a abuzat sexual 2 fetițe din Bârlad. A fost arestat de poliție după ce a revenit în România și condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, cu interdicția de a se apropia de victime la o distanță mai mică de 20 de metri

Cazul a fost adus în atenția autorităților după ce mama unei fetițe de 11 ani a relatat polițiștilor atrocitățile la care a fost supusă fiica sa de către Bruno Caruso, cetățeanul italian.

Bărbatul a fugit în Italia sperând să scape

Într-o încercare de a evita răspunderea penală, Bruno Caruso a fugit în Italia după incident, dar s-a întors în Bârlad după cinci luni, unde l-a așteptat soția sa și fiica lor în vârstă de 8 ani. Autoritățile l-au arestat imediat la întoarcerea sa în România.

Procurorii au pregătit un rechizitoriu extrem de detaliat, dezvăluind modul de acțiune al cetățeanului italian. Părinții le dădeau fetițelor lor permisiunea să meargă în vizită la casa lui Caruso, încrezându-se că se află într-un mediu sigur sub supravegherea acestuia.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat din Vaslui și-a omorât unchiul, l-a pus într-un sicriu și l-a dus la poarta preotului din sat

Abuzul sexual asupra minorelor. Ce au transmis procurorii

În timpul nopților în care fetițele rămâneau să doarmă la el acasă, se apropia de ele și le agresa sexual.

Acest abuz a fost dezvăluit în detaliu în cadrul anchetei.

Se menționează că fetița de 11 ani a fost atinsă în zonele intime, iar tentativa de agresiune s-a oprit doar când soția lui Caruso a intrat în cameră, conform datelor din ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Fetita s-a trezit speriatã, moment în care bãrbatul i-a spus cã nu vrea decât sã o mângâie.

În continuare, inculpatul a introdus mâna pe sub bluza cu care era îmbrãcatã persoana vãtãmatã si a început sã o mângâie în zona sânilor, cealaltã mânã introducând-o sub lenjeria intimã, atingând-o pe minorã în zona genitalã.

Desi persoana vãtãmatã i-a solicitat de mai multe ori sã se opreascã, acesta a continuat, încetând doar în momentul în care sotia sa a intrat în camerã”, au transmis procurorii.

News Moldova îți recomandă și ...   Vasluianca Ana Maria Matran, în fruntea echipei României la Campionatul European de Canotaj U23

A doua victimă a încercat să filmeze momentele de abuz

A doua victimă, o altă fetiță de 11 ani, a trecut prin aceeași experiență traumatizantă.

Ea a fost atinsă în mod inadecvat de Caruso în timp ce se juca alături de fiica acestuia.

Fata a avut inițiativa de a filma incidentul pentru a furniza dovezi autorităților. Înregistrarea a surprins momentele în care Caruso o atingea în zonele intime și a fost prezentată ca probă în timpul procesului.

Filmat de victimã în timp ce o agresa, în timp ce se juca cu fiica lui Bruno, bãrbatul s-a apropiat de copila de 11 ani, care era pe canapea si se uita la televizor, si a început sã o atingã pe picior.

Dându-si seama cã nu este un gest accidental, fetitei i-a venit ideea sã îl filmeze. A mers la baie, a pornit înregistrarea video de pe telefon si a revenit în camerã. 

Potrivit înregistrãrii, dupã ce fata s-a asezat pe pat, Bruno a început din nou sã o atingã în zona inghinalã.  Momentele în care inculpatul o atinge pe persoana vãtãmatã în vârstã de 11 ani, în zonele intime, respectiv în zona genitalã, au fost filmate cu telefonul mobil de cãtre aceasta.

Din filmare rezultã cã atingerile au durat aproximativ 30 de secunde. La un moment dat, inculpatul a încercat sã se uite în telefonul persoanei vãtãmate sã vadã ce face, motiv pentru care aceasta a oprit filmarea si a închis telefonul”, au mai precizat procurorii.

News Moldova îți recomandă și ...   Alcoolul dăunează grav sănătății! Bârlădeanul care a băgat piciorul în cușca tigrului credea că acolo este o „pisică mare”!

În urma investigației minuțioase și a probelor prezentate, Bruno Caruso a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare.

De asemenea, i s-au impus restricții stricte, inclusiv interdicția de a se apropia de victime la o distanță mai mică de 20 de metri, pe toată durata executării pedepsei și pentru o perioadă de cinci ani după eliberare.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top