fbpx
Connect with us

Scene comice la Vaslui! Un troleibuz rãmas în panã, împins pe strãzi pentru a fi repus pe traseu!

troleibuz vaslui - News Moldova

Vaslui

Scene comice la Vaslui! Un troleibuz rãmas în panã, împins pe strãzi pentru a fi repus pe traseu!


Scene comice pe strãzile Vasluiului! După ce săptămâna trecută, un troleibuz blocase circulația pe bulevardul Stefan cel Mare, un altul a avut mari probleme în a se pune în miscare.

Incidentul a avut loc în suburbia Moara Grecilor, la capãt de linie, iar soferul a avut nevoie de ajutorul unor tineri pentru a pune din nou troleibuzul în circulatie.

Mihaela Bohotineanu, consilier local si membru în Consiliul de Administratie al societãtii Transurb, i-a explicat celui care a pus pozele pe internet cum s-a ajuns în situatia ca troleibuzul, abia achizitionat de Primãria Vaslui, sã fie împins de mai multe persoane pentru a fi repus pe traseu.

News Moldova îți recomandă și ...   O femeie în vârstă de 61 de ani din Vaslui a MURIT după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni

„Ceea ce vreti sã parã cã a fost o defectiune este de fapt o solutie de moment; a durat mai putin ca troleul sã fie trecut pe autonomie si împins, pentru a fi întors, decât sã fi chemat Politia Localã pentru a elibera parcarea blocatã de tinerii care vin acolo cu autoturismele si petrec pânã foarte târziu în noapte. Nu e de râs, e aproape de plâns, pentru cã asa vedem, sau întelegem, sã ne comportãm ca cetãteni ai acestui oras.”

News Moldova îți recomandă și ...   Investiție de 24 milioane de lei pentru Proiectul Centrului Cultural Județean Vaslui


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top