fbpx
Connect with us

Consiliul JUDEŢEAN VASLUI, demersuri pentru DIGITALIZARE

CJ Vaslui sediu - News Moldova

Vaslui

Consiliul JUDEŢEAN VASLUI, demersuri pentru DIGITALIZARE


Consiliul Judeţean Vaslui face demersuri pentru digitalizarea activităţii

Recent a fost demarată o selecţie de oferte pentru servicii de consultanţă în vederea analizării nevoilor şi configurării ecosistemului digital în cadrul proiectului „Digitalizarea activităţii Consiliului Judeţean Vaslui – soluţie pentru creşterea eficienţei”.

Consiliul Județean Vaslui a depus recent o cerere de finanțare pentru proiectul amintit și aceasta vine ca urmare a contextului național și european, solicitărilor continue venite din partea cetățenilor cu privire la diversificarea și optimizarea gamei de servicii, o mai ușoară accesare a informației, evitarea deplasării inutile a persoanelor cu deficiențe/vârstă înaintată către și de la instituție necesită implementarea imediată a unor măsuri de îmbunătățire a capacității instituționale de acțiune la nivelul administrației publice locale.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat de 67 de ani din Vaslui și-a incendiat locuința după o ceartă cu soția

Obiectivul general al proiectului vizează consolidarea capacitații instituționale și eficientizarea activității la nivelul CJ Vaslui. Este vorba despre implementarea de măsuri pentru îmbunătățirea procesului decizional și de digitalizare menite să ajute la standardizarea modului de lucru și a activităților specifice, la creșterea gradului de interoperabilitate a sistemelor informatice și interconectarea cu ceilalți actori care operează sisteme informatice compatibile.

Valoarea totală și eligibilă a proiectului propus la finanțare este de 2.991.659,44 lei. Valoarea eligibilă a finanțării nerambursabile este în procent de 98%, respectiv în cuantum de 2.931.826,25 lei. Cofinanțarea eligibilă a beneficiarului este în procent de 2% din valoarea totală și eligibilă a proiectului, respectiv în sumă de 59.833,19 lei.

News Moldova îți recomandă și ...   9 polițiști din Huși, REȚINUȚI pentru LUARE DE MITĂ. Agenții sunt acuzați că forțau șoferii să greșească


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top