fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Gabriela CREȚU, senator PSD de VASLUI

gabriela cretu - News Moldova

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Gabriela CREȚU, senator PSD de VASLUI


NEWS MOLDOVA continuă să analizeze averile aleșilor din regiunea Moldovei

Într-un demers de transparență și responsabilitate civică, NEWS MOLDOVA dorește să ofere cetățenilor o imagine clară a situației financiare a aleșilor, pe lângă informațiile oferite despre activitatea parlamentarilor, primarilor și a președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei.

 Mai departe, vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Senator PSD de VASLUI: Gabriela CREȚU

Gabriela Cretu senator VASLUI - News Moldova

Senatorul social democrat Gabriela CREȚU și-a publicat ultima declarație de avere în termen, pe 13 iunie 2023. Gabriela CREȚU este căsătorită cu Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui iar fiul, Tudor, este secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului. În ultima declarație de avere, o bună parte a averii este donată către fiu.

News Moldova îți recomandă și ...   Alina, fata din Vaslui găsită moartă și desfigurată de cea mai bună prietenă, venise la mare pentru a lucra pe perioada verii

În localitatea Saru Dornei, județul SUCEAVA, soții Gabriela CREȚU și Dumitru Buzatu dețin 28500 de metri pătrați de pădure, 21373 de metri pătrați, teren agricol (ambele terenuri au fost cumpărate în 2008) dar și un teren de doar 32 de metri pătrați în București, loc în care, în 2011, familia senatoarei CREȚU a cumpărat un apartament de 76 de metri pătrați.

În delarația de avere a senatorului CREȚU nu sunt menționate autoturisme, bijuterii sau obiecte de artă care să aibă o valoare de peste 5 mii de euro.

News Moldova îți recomandă și ...   Scandal monstru într-o localitate din județul Vaslui: s-au tras focuri de avertisment

Pe 18 noiembrie 2022, soții Gabriela Crețu și Dumitru Buzatu donează fiului o casă de locuit și un teren intravilan. La aceeași dată are loc și un partaj între cei doi politicieni, în urma căruia lui Dumitru Buzatu îi revin o șalupă și un autoturism.

Senatoarea PSD de VASLUI are în conturile deschise la două bănci aproximativ 82 de mii de lei. Totodată, în 2021 a contractat un credit de 170 de mii de lei, care este scadent în 2024. Gabriela CREȚU a câștigat în ultimul an, de la Senatul României, suma de 137256 de lei.

News Moldova îți recomandă și ...   19 percheziții domiciliare, în această dimineață, în Vaslui. Ce cauze penale sunt vizate


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top