fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Raisa ENACHI, deputat AUR de VASLUI

raisa enachi tribuna - News Moldova

Vaslui

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Raisa ENACHI, deputat AUR de VASLUI


NEWS MOLDOVA continuă să analizeze averile aleșilor din regiunea Moldovei

Într-un demers de transparență și responsabilitate civică, NEWS MOLDOVA dorește să ofere cetățenilor o imagine clară a situației financiare a aleșilor, pe lângă informațiile oferite despre activitatea parlamentarilor, primarilor și a președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei.

Mai departe, vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Deputat AUR de VASLUI: Raisa ENACHI

Raisa ENACHI - News Moldova

Raisa ENACHI (41 de ani), deputat al Alianței pentru UNIREA Românilor, ales în Circumscripția 39-VASLUI la alegerile din 2020, și-a publicat declarațiile de avere și interese, în termen, în data de 30 mai 2023.

News Moldova îți recomandă și ...   Italian stabilit în Bârlad, CONDAMNAT la 5 ani de ÎNCHISOARE! A agresat sexual două fetițe de 11 ani

Potrivit propriei declarații, Raisa ENACHI nu deține terenuri, apartamente, case, autoturisme, bijuterii sau alte bunuri a căror valoare să depășească 5 mii de euro. Totodată, deputatul AUR de VASLUI nu are declarat niciun LEU sau EURO, în conturi.

În 2021, s-a îndatorat la SC Terra TITIANA SRL Vaslui, cu suma de 65 de mii de euro, pentru achiziționarea unei locuințe. Datoria este scadentă în 2024.

Raisa ENACHI a realizat în ultimul AN, venituri provenind din indemnizația la CAMERA DEPUTAȚILOR, în valoare de 134328 de lei și 2887 de LEI-alocația pentru copil.

News Moldova îți recomandă și ...   Doi tineri din Vaslui, REȚINUȚI pentru trafic de DROGURI

Potrivit propriului CV, Raisa ENACHI este cetățean român, care s-a născut în Băcești, județul VASLUI. Cu toate acestea, încă din copilărie a trăit în Republica Moldova.

Studiile medii le-a finalizat în satul Chiştelniţa din raionul Teleneşti.

Este licențiată în DREPT a Universităţii de Stat din Moldova. Totodată a urmat un master în Drept PENAL și este doctorandă, din 2008, a aceleiași universități.

În ceea ce privește cariera profesională, Raisa Enachi a fost lector universitar la catedra de Drept și la catedra de Marketing și Relații Internaționale, în Republica Moldova.

News Moldova îți recomandă și ...   Proiectul 'GymArt Summer Training': O nouă oportunitate de pregătire pentru gimnastele bârlădene, susținut de CJ Vaslui - MOLDOVA INVEST

Din 2011 până în 2015 a fost consilier local în Chiștelnița din Raionul Telenești iar în România, înainte de a fi deputat, a fost consilier juridic al unei societăți din județul Ilfov.

 

 

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top