fbpx
Connect with us

Doi polițiști locali din Vaslui, acuzați că au agresat doi bătrâni într-un parc, în fața nepoatei acestora

Doi polițiști locali din Vaslui, acuzați că au agresat doi bătrâni într-un parc, în fața nepoatei acestora - News Moldova

Vaslui

Doi polițiști locali din Vaslui, acuzați că au agresat doi bătrâni într-un parc, în fața nepoatei acestora


Conform mărturiei fiului celor două victime, profesorul Valentin Damian, cei doi agenți au îmbrâncit și agresat bărbatul în vârstă de 73 de ani și pe soția acestuia după ce i-au surprins consumând alcool în parc

Cei doi polițiști locali au fost criticați aspru pentru modul în care au gestionat situația, în special pentru agresiunea care a avut loc în prezența nepoatei celor două victime. Fotografiile postate pe rețelele de socializare au arătat rănile și vânătăile suferite de bătrâni ca urmare a intervenției violente.

Conducerea Poliției Locale a încercat să clarifice evenimentele și a susținut că intervenția agenților a fost proporțională cu situația creată, întrucât bărbatul refuzase să se legitimeze și a avut un comportament agresiv și amenințător. Cu toate acestea, viceprimarul Braniște a cerut o anchetă completă și rapidă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat în parc și cine poartă responsabilitatea pentru incident, notează Vremea Nouă.

Este important să se facă o anchetă detaliată și obiectivă pentru a se clarifica situația și pentru a lua măsuri corespunzătoare în funcție de rezultatele acesteia. Indiferent de circumstanțele exacte, este evident că tratarea cu violență a cetățenilor nu poate fi tolerată și că o conduita ireproșabilă este necesară din partea polițiștilor locali pentru a asigura siguranța și respectul pentru toți cetățenii.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top