fbpx
Connect with us

Două medalii de aur și una de argint pentru reprezentantele județului Vaslui la Campionatul Balcanic de Canotaj

Două medalii de aur și una de argint pentru reprezentantele județului Vaslui la Campionatul Balcanic de Canotaj - News Moldova

Vaslui

Două medalii de aur și una de argint pentru reprezentantele județului Vaslui la Campionatul Balcanic de Canotaj

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În perioada 16-17 septembrie, Campionatul Balcanic de Canotaj a avut loc pe Lacul Lebăda din comuna Pantelimon, județul Ilfov

Acest eveniment a marcat inaugurarea primei piste olimpice de canotaj din România, cu o lungime de 2.000 de metri. Competiția s-a adresat sportivilor din categoriile Juniori I (17-18 ani) și Juniori II (15-16 ani), care au concurat în 22 de probe.

Peste 200 de sportivi din nouă țări, inclusiv Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia de Nord, România, Serbia, Turcia, Ucraina și Bosnia și Herțegovina, au luat parte la eveniment.

Reprezentantele județului Vaslui, Bianca Camelia Ifteni (16 ani) și Bianca Elena Drăghici (17 ani), au obținut medalii impresionante în competiție. În prima zi de concurs, au câștigat o medalie de aur și una de argint. Bianca Elena Drăghici a obținut aurul în proba de patru rame (JW4-), alături de echipa sa, înregistrând un timp de 06:58.89.

Bianca Camelia Ifteni a câștigat argintul în proba de patru vâsle (JW4x), cu timpul de 06:47.37.

A doua zi de concurs a adus noi victorii pentru Bianca Elena Drăghici, care a câștigat medalia de aur în proba de dublu rame (JW2-) alături de Ionela Elena Scutaru, cu timpul de 07:29.27. De asemenea, Bianca Camelia Ifteni a câștigat medalia de aur în proba de simplu vâsle (WJ1x), cu timpul de 07:57.94.

În total, România a adunat 15 medalii (7 de aur, 3 de argint și 5 de bronz) la acest campionat. Clasamentul pe națiuni, în funcție de numărul de puncte acumulate, a arătat că România s-a clasat pe locul al doilea cu 80 de puncte, urmată de Turcia cu aceeași punctaj.

Grecia a ocupat prima poziție cu 87 de puncte. Serbia, Croația, Bulgaria, Macedonia de Nord și Bosnia și Herțegovina au completat clasamentul.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top