fbpx
Connect with us

Drumul strategic din Vaslui, din nou la LICITAȚIE

drumul-strategic-din-vaslui,-din-nou-la-licitatie

Vaslui

Drumul strategic din Vaslui, din nou la LICITAȚIE


vaslui drum - News Moldova

Consiliul Județean Vaslui pregătește scoaterea la licitație a lotului 3 din drumul strategic. Contractele de execuție ale acestui proiect au fost reziliate, constructorii găsindu-se în incapacitatea de a continua la prețurile licitate

Fondurile în vederea acoperirii scumpirii materialelor de construcții nu vor mai fi suportate de Uniunea Europeană, diferența de cofinanțare fiind asigurată din bugetul județului Vaslui.

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean CJ Vaslui, a avertizat consilierii județeni că pentru finalizarea drumului strategic mai este nevoie de resurse financiare importante, bani care va trebui să fie asigurați de la bugetul județului. Comisia Europeană acordă timp suplimentar de execuție pentru realizarea unor proiecte, dar nu și fonduri în plus.

„Dacă ne referim la drumurile strategice din Moldova nu s-a realizat niciunul. Este un dezastru. Constructorii au reziliat contractele pentru că au intrat în dificultăți. Nu pot depăși dificultățile. Uniunea Europeană spune faceți pe banii voștri, noi nu mai dăm bani”, a explicat Dumitru Buzatu.

În ceea ce privește drumul strategic, constr


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top