fbpx
Connect with us

Dumitru Buzatu, a patra tentativă eșuată de a scăpa de AREST!

Dumitru Buzatu, a patra tentativă eșuată de a scăpa de AREST! - News Moldova

Vaslui

Dumitru Buzatu, a patra tentativă eșuată de a scăpa de AREST!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În ciuda speranțelor sale și ale susținătorilor, Dumitru Buzatu se confruntă din nou cu o înfrângere în instanță, mandatul său de arestare preventivă fiind prelungit pentru a patra oară, de această dată pentru încă 30 de zile. Magistrații de la Tribunalul Vaslui au respins eliberarea sa, decizia nefiind definitivă și urmând să fie supusă examinării Curții de Apel Iași

Adus în clădirea Tribunalului, Buzatu a întâmpinat provocări neașteptate în momentul în care judecătorii au schimbat sala de judecată, punând în dificultate echipa sa de apărare. Avocații, obișnuiți să urce la primul etaj, au fost nevoiți să coboare la parter, mai precis în Sala de ședințe nr. 2.

În ciuda eforturilor reprezentanților săi legali de a convinge instanța să ia în considerare o formă mai ușoară de detenție, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar, argumentele procurorilor au prevăluit, rezultând în prelungirea arestului lui Buzatu.

Această a patra apariție la Tribunalul Vaslui nu a adus rezultatul scontat pentru susținătorii lui Buzatu. Magistrații au ascultat declarațiile avocaților săi, însă la finalul ședinței au decis prelungirea mandatului de arest pentru încă 30 de zile. Decizia este în continuare supusă atacului în termen de 48 de ore la Curtea de Apel Iași.

 


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top