Connect with us

Echipă completă la PREFECTURA VASLUI! Au fost validați și cei 2 SUBPREFECȚI

Vaslui

Echipă completă la PREFECTURA VASLUI! Au fost validați și cei 2 SUBPREFECȚI

Vasluiul va avea prefect de la PLUS și subprefecți de la PNL

Biroul Politic Național al PNL a validat, luni, prefecții și suprefecții care urmează să fie deciși de către Guvern, săptămâna viitoare, în baza discuțiilor avute la nivelul coaliției. La VASLUI, prefectul Marcel LĂUDATU de la PLUS va face echipă cu Mircea GOLOGAN și Daniel ONOFREI, ambii de la PNL, care vor ocupa funcțiile de subprefecți.

Potrivit lui Ludovic Orban, prefecții și subprefecții își vor prelua funcțiile săptămâna viitoare, cel mai probabil în data de 5 martie.

Cine sunt cei doi subprefecți de Vaslui?

Liberalul Mircea GOLOGAN îşi desfăşoară activitatea în cadrul Prefecturii Vaslui din mai 2014 ca subprefect. El a rezistat schimbărilor produse pe fondul guvernărilor ce s-au succedat, menţinându-şi mandatul de subprefect. Pe 11 decembrie 2019, GOLOGAN a fost numit prefect de Vaslui.

Finanţist de profesie, Mircea GOLOGAN a activat după absolvirea facultăţii ca economist în domeniul privat, ulterior fiind inspector la Administraţia Finanţelor Publice Vaslui. Din 1999, timp de 11 ani, şi-a desfăşurat activitatea ca inspector, respectiv comisar, în cadrul Gărzii Financiare Vaslui unde a urcat ierarhic până la funcţia de director adjunct. Înainte intra în rândul înalţilor funcţionari publici, în perioada 2013-2014, GOLOGAN a fost inspector superior antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Suceava.

Daniel ONOFREI este bârlădean. În 2020 a candidat din partea PNL pentru funcția de deputat. ONOFREI ste economist de profesie, are 55 de ani și este în PNL din 2016, dupã ce a trecut cu aproape toatã organizatia PMP Bârlad la PNL.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

To Top