Connect with us

Echipamente și APARATURĂ MEDICALĂ de top pentru Ambulatoriu Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” HUȘI, într-un proiect cu fonduri EUROPENE

Vaslui

Echipamente și APARATURĂ MEDICALĂ de top pentru Ambulatoriu Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” HUȘI, într-un proiect cu fonduri EUROPENE

Echipamente medicale noi pentru Ambulatoriu Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși

Ambulatoriu Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși va beneficia de echipamente medicale noi. În cadrul unui proiect ce prevede modernizarea și dotarea ambulatorului, secția medicală va achiziționa aparatură medicală astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune servicii.

Proiectul „Modernizarea și dotarea Ambulatoriul Spitalului Municipal «Dimitrie Castroian» Huși” este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

La începutul lunii februarie a.c., primăria Huși a scos la licitația achiziția a 83 de echipamente și dotări medicale de specialitate în vederea îmbunătățirii activității curente a ambulatoriului și creșterii calității actului medical pentru asigurarea funcționării și eficientizării serviciilor de sănătate publică. Licitația a fost organizată pe 5 loturi însă doar 4 dintre ele au fost atribuite. Lotul cu numărul 3 a rămas neatribuit.

Administrația locală a reluat licitația și luni, 19 iulie a.c., a fost atribuit și lotul 3 cu echipamente medicale. Valoarea totală fără TVA a echipamentelor medicale este de  4.474.667,46 RON. Valoarea lotului 3 atribuit luni este de 374.650 RON. 

Aparatura medicală va fi furnizată de Brava Medical SRL din București

Potrivit Sistemului de Electronic de Achiziții Publice, lotul 3 conține următoarele dotări:

  • o masă ginecologică; un Videocolposcop; un Doppler fetal portabil; un Aspirator ginecologic;
  • un Electrocauter radiofrecvență; un Aspirator secreții portabil; un Pistol uscare cu aer gastroscop și colonoscop și compresor; o Pompă irigare colonoscop;
  • o Trusă polipectomie cu Electrocauter și pense; o Pensă de biopsie cu ac pentru gastroscopie; un Aspirator chirurgical colonoscopie – 0.9 bar, vase 2/4 litri, debit asp. min. 60 / minut;
  • o Trusă completă endoscopie bronșică (endoscop 100 cm, grosime 6 mm, canal lucru 1-2 mm, pense lucru).

Termenul de livrare este de 120 de zile, iar perioada contractuală este de 180 de zile. Firma care va livra echipamentele medicale este BRAVA MEDICAL SRL.

BRAVA MEDICAL SRL este o firmă din București înființată în 2015. Societatea este administrată de Dana Gina DOBRIN, care deține și 68% din acțiuni. Restul de 32% din acțiuni sunt deținute de Daniela Păunița Mladinescu. Obiectul de activitate al firmei este „comerț cu ridicata nespecializat”.

La capitolul cifre, pentru anul fiscal precedent, firma din București a raportat un profit net de 101.871 RON la o cifră de afaceri de 549.763 RON. BRAVA MEDICAL SRL are un singur angajat.

Proiectul „Modernizarea și dotarea Ambulatoriul Spitalului Municipal «Dimitrie Castroian» Huși” este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020. 

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top