fbpx
Connect with us

ELEVII din judeţul VASLUI vor beneficia de RECHIZITE ŞCOLARE

ELEVII din judeţul VASLUI vor beneficia de RECHIZITE ŞCOLARE - News Moldova

Vaslui

ELEVII din judeţul VASLUI vor beneficia de RECHIZITE ŞCOLARE


Ministerul Educaţiei Naţionale alocă sume inspectoratelor şcolare în cadrul Programului „Acordarea de rechizite şcolare”

În data de 8 septembrie a.c., Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui a încheiat un contract privind furnizarea de rechizite şcolare pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Vaslui pentru anul şcolar 2021-2022.

Această achiziţie a fost efectuată în contextul în care, potrivit informaţiilor preluate de pe platforma achiziţiilor publice, LicitatiaPublica.ro, Ministerul Educaţiei Naţionale a alocat diverse sume inspectoratelor şcolare judeţene, sumele fiind rezervate achiziţionării de rechizite şcolare destinate elevilor, pentru anul şcolar 2021-2022.ELEVII din judeţul VASLUI vor beneficia de RECHIZITE ŞCOLARE - News Moldova

Astfel, potrivit informaţiilor de pe LicitatiaPublica.ro, este vizată achiziţionarea a 10.610 pachete, împărţite în 5 categorii, în acord cu etapele de studiu:

  • Pachete clasa pregătitoare – 1.177 bucăţi;
  • Pachete clasa I – 1.122 bucăţi;
  • Pachete clasele II-IV – 3.504 bucăţi;
  • Pachete clasele V-VII – 3.693 bucăţi;
  • Pachete clasa a VIII-a – 1.114 bucăţi.

C&C PREVENT – Date generale

Valoarea contractului derulat în cadrul Programului „Acordarea de rechizite şcolare, finanţat din bugetul de stat, este de 242.903,26 RON, iar firma care a câştigat contractul este C&C PREVENT.

Aceasta are o vechime pe piaţă de 10 ani, fiind înregistrată din februarie 2011.Firma îşi are sediul în municipiul Galaţi iar obiectul său de activitate constă în „Alte activităţi de tipărire”, subsumate grupei „Tipărire şi activităţi de servicii conexe tipăririi”.

Anul trecut, C&C PREVENT a raportat un număr de 11 angajaţi, fiind înregistrat un profit net de 1.558.074 RON, în creştere substanţială cu 1139% faţă de anul precedent, la o cifră de afaceri de 4.773.643 RON.

Administratorul C&C PREVENT este Ciprian Petrişor Trifan, conform datelor din 2016, acesta deţinând funcţia de director general.

Celălalt asociat este, potrivit informatiilor din 2020, Trifan Cosmin Valeriu.ELEVII din judeţul VASLUI vor beneficia de RECHIZITE ŞCOLARE - News Moldova

C&C PREVENT – Evidenţa contractelor

Consultând platforma de achiziţii publice sicap.ai, observăm că, predominant, prin prisma obiectului său de activitate, C&C PREVENT se adresează inspectoratelor şcolare, acestea fiind autorităţile contractante în cazul licitaţiilor organizate pentru achiziţionarea de rechizite şcolare.

Nu lipsesc, totuşi, ocazional, nici unităţi precum Compania Naţională de Căi Ferate „CFR „ S.A. – Sucursala Regională de Căi Ferate Braşov, căreia C&C PREVENT i-a furnizat, conform contractului din decembrie 2018, imprimate tipizate sau diverse administraţii publice locale sau agenţii (Agenţia de Plăţi şi Interventie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Galaţi), care sunt aprovizionate cu hârtie pentru fotocopiatoare, diverse formulare tipizate, pliante sau chiar cărţi tipărite (cazul unui contract încheiat în octombrie 2020 cu Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi).

ELEVII din judeţul VASLUI vor beneficia de RECHIZITE ŞCOLARE - News Moldova

C&C PREVENT – O evidenta a catorva dintre contractele castigate

Firma câştigătoare a furnizat Clujului buletinele de vot folosite la alegerile locale din 2016

C&C PREVENT a fost, conform Contractului de prestări servicii nr.6848/06.05.2016, firma care a furnizat Instituţiei Prefectului – Judeţul Cluj, în calitate de beneficiar, buletinele de vot folosite la alegerile locale din data de 5 iunie 2016.

ELEVII din judeţul VASLUI vor beneficia de RECHIZITE ŞCOLARE - News Moldova

Contract C&C PREVENT – Institutia Prefectului Cluj – Obiectul e dat de achizitionarea buletinelor de vot destinate utilizarii in timpul alegerilor locale din 2016


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top