fbpx
Connect with us

Explozie într-o locuință din Huși. Un bărbat de 44 de ani, transportat cu arsuri la spital

MixCollage 22 Nov 2023 08 55 AM 5714 - News Moldova

Vaslui

Explozie într-o locuință din Huși. Un bărbat de 44 de ani, transportat cu arsuri la spital


Secția de pompieri Huși a intervenit rapid cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a asigura și supraveghea zona afectată. De asemenea, a fost solicitată și o ambulanță tip B de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui pentru a oferi asistență medicală

La fața locului, echipajele de intervenție au descoperit un bărbat în vârstă de 44 de ani care a suferit răni în urma exploziei. Acesta a primit îngrijiri medicale în ambulanța SAJ Vaslui și a fost transportat către o unitate medicală specializată.

Rănitul prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și inferioare, feței, gâtului și toracelui.

După efectuarea unei recunoașteri a zonei, pompierii militari au constatat că explozia a avut loc în camera boilerului din locuință, cauzată de acumularea unei cantități de gaze provenite de la o butelie de gaz petrolier lichefiat (GPL) care avea scurgeri. Deflagrația nu a dus la izbucnirea unui incendiu și niciuna dintre cele două butelii din locuință nu a fost afectată în urma exploziei.

Intervenția promptă a echipajelor de salvare și a pompierilor a fost crucială pentru gestionarea situației și acordarea primelor îngrijiri medicale victimei, asigurând astfel transportul său către o unitate medicală pentru tratamentul continuu al arsurilor suferite.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top