Connect with us

FEMEIA părtașă la CRIMA în stil mafiot din FERENTARI este originară din VASLUI. Italianul ucis îi era AMANT

Vaslui

FEMEIA părtașă la CRIMA în stil mafiot din FERENTARI este originară din VASLUI. Italianul ucis îi era AMANT

Femeia de 23 de ani, care, împreună cu soțul său, a ucis un italian, scăpând de cadavru într-un stil mafiot, este originarâ din județul Vaslui. Se numește Carmen și provine dintr-o familie modestă, marcată de situații traumatizante.

Dezvăluirile au fost făcute de familia soțului său, Valentin, cu care are doi copii de 4 și, respectiv, 6 ani, care o acuză pe vasluiancă de faptul că a provocat această tragedie prin infidelitățile sale.

”Ea este din Vaslui. Trăia în București, de mai mult timp, cu fiul meu. Acolo la Vaslui a trăt foarte greu, într-o familie destrămată. Mama ei a lăsat-o la bunici și a plecat cu alt bărbat. Tatăl ei s-a spânzurat în închisoare. Sora ei a fost violată de unul din concubinii mamei. Doar bunicii erau oameni buni, dar nu aveau nicio putere. Ei trăiesc și sunt distruși de durere, când văd ce s-a întâmplat. Ea e de vină, pentru că îl înșela pe fiul meu. I-am spus de multe orin să o lase, dar el se întorcea la el. Ea când dădea de greu cu copiii, îl chema iar. Acum a ucis din gelozie. Ea l-a adus în starea aceasta. Ca mamă, nu am ce să îi reproșez, că hrănea copii, le avea grija. Dar ca soție, călca mereu strâmb. Și-a pus și silicoane”, a povestit soacra vasluiancei, mama lui Valentin. 

Cei doi indivizi, soț și soție, au fost arestați, iar anchetatorii caută să stabilească în detaliu cum a fost posibilă o asemenea crimă, recunoscută de cei doi principali suspecți.

Carmen le-a declarat polițiștilor că de 4 luni de zile avea o legătură extraconjugală cu italianul Mauro Donato, 63 de ani, iar în ziua în care a fost ucis ea l-a chemat telefonic în apartamentul din Ferentari. Anchetatorii nu exclud ipoteza conform căreia cei doi soți să fi intenționat să îl ucidă pe italian, de vreme ce au acționat împreună pentru a scăpa de cadavru și a șterge urmele. Italianul era om de afaceri și trăia în România de cel puțin 10 ani. Moartea sa a fost una violentă, petrecută în locuința celor doi soți. Ambii au tranșat cadavrul, l-au transportat cu o mașină pe un câmp din Măgurele, unde au incendiat vehiculul cu corpul neînsuflețit în el.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vaslui

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top