Connect with us

Fermierii VASLUIENI, întâlnire cu reprezentanții Prefecturii după PROTESTUL anulat

Vaslui

Fermierii VASLUIENI, întâlnire cu reprezentanții Prefecturii după PROTESTUL anulat

Fermierii vasluieni au trebuit să renunțe la acțiunea de protest

Ieri, 7 aprilie a.c., fermierii anunțau ample acțiuni de prostest în mai toate județele din regiunea Moldovei. Dacă la Iași și Botoșani agricultorii au ieșit cu zeci de tractoare în stradă, la Vaslui, fermierii au fost nevoiți să anuleze marșul de protest. Autoritățile locale nu au aprobat manifestarea demarată de Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice ”Grânarii”.

După ce au fost nevoiți să renunțe la acțiunea de protest, reprezentanții fermierilor vasluieni au purtat discuții cu prefectul Marcel LĂUDATU și subprefecții Mircea GOLOGAN și Daniel ONOFREI.

Miercuri, 7 aprilie 2021, începând cu ora 15.00, în Sala „Alexandru Ioan Cuza” din cadrul Instituției Prefectului – județul Vaslui, a avut loc o întâlnire între reprezentanții Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice “Grânarii”: Adrian Chirițoiu, George Lovin, Alexandru Busuioc, Cătălin Furnică și reprezentanții Prefecturii Vaslui: prefect Marcel Lăudatu și subprefecții Mircea Gologan și Daniel Onofrei.

În cadrul întâlnirii, fermierii din județul Vaslui și-au prezentat doleanțele și cerințele față de situația în care se află din cauza pierderilor provocate de seceta din anul 2020

Reprezentanții prefecturii i-au asigurat că vor transmite către Guvernul României și către Ministerul Agriculturii toate elementele semnalate, oferind în același timp fermierilor din județul Vaslui garanția sprijinului Instituției Prefectului în rezolvarea problemelor generate de condițiile meteorologice.

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top