fbpx
Connect with us

FINANȚARE de la bugetul de stat pentru continuarea LUCRĂRILOR la varianta ocolitoare a BÂRLADULUI

FINANȚARE de la bugetul de stat pentru continuarea LUCRĂRILOR la varianta ocolitoare a BÂRLADULUI - News Moldova

Vaslui

FINANȚARE de la bugetul de stat pentru continuarea LUCRĂRILOR la varianta ocolitoare a BÂRLADULUI


Județul Vaslui, pe lista marilor obiective de infrastructură!

Vești bune pentru locuitorii județului Vaslui. În bugetul pentru 2021 au fost alocate fonduri pentru investițiile în infrastructura rutieră din județ. Printr-o postare pe facebook, senatorul vasluian Iulian BÎCA,  a anunțat că în proiectul bugetului de stat pentru 2021 a fost prinsă pentru finanțare și Centura ocolitoare a municipiului Bârlad. 

Potrivit oficialului, și varianta ocolitoare a municipului Vaslui se află într-o etapă de pregătire avansată, fonduri fiind alocate înca din 2020.

FINANȚARE de la bugetul de stat pentru continuarea LUCRĂRILOR la varianta ocolitoare a BÂRLADULUI - News Moldova„Lista principalelor proiecte de construcţie și modernizare, introduse în Buget în anul 2021 cuprinde și VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI BÂRLAD, aflată deja în execuţie, dar și elaborarea/completarea studiului de fezabilitate pentru DRUMUL EXPRES TIȘIȚA-ALBIȚA. În portofoliul de proiecte în pregătire, pentru care există deja alocări bugetare în anul 2020 cuprinde variante de ocolire aflate în etapa de pregătire (elaborare Studiu de Prefezabilitate, Studii de Fezabilitate şi Proiecte Tehnice), se află și VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI VASLUI”, se arată în postarea de pe facebook a senatorului liberal Iulian BÎCA. 

 

În cursul zilei de marți s-a votat Legea bugetului de stat,  cu 234 de voturi “pentru” şi 170 de voturi ”împotrivă”. Proiectul de buget a trecut în forma prezentată de Guvern. Nu au fost adoptate amendamente.

Bugetul de stat e stabilit la venituri în sumă de 173 miliarde lei, iar la cheltuieli 326 miliarde lei credite de angajament şi 261 miliarde lei credite bugetare, iar deficitul este de 87 miliarde lei.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top