Connect with us

FOST polițist de frontieră, acuzat că ar fi bătut un bătrân, numit LA CONDUCEREA Serviciului Rutier Drumuri Europene

Vaslui

FOST polițist de frontieră, acuzat că ar fi bătut un bătrân, numit LA CONDUCEREA Serviciului Rutier Drumuri Europene

Conducerea Biroului Rutier Drumuri Europene Șefii IPJ Vaslui a decis numirea în funcția de conducere a lui Adrian Nechifor, fost polițist de frontieră transferat la IPJ

Reamintim faptul că în 2015, un bătrân de 61 de ani din satul Bogdănești, comuna Fălciu, l-a acuzat pe Adrian Nechifor că l-ar fi bătut și apoi l-ar fi încătușat deoarece ar fi fost găsit pescuind dintr-o baltă, în apropiere de râul Prut.

„Lângă satul nostru, acolo, la Fălciu, este o baltă, Prutețul cum îi zicem noi, care este secată și peștii sunt mulți prin mâl, fără apă.Mai mulți din sat, printre care și eu, ne-am dus pe 4 septembrie după-amiază să luăm niște pește, cu mâna, din Pruteț.

Am intrat în mâl și culegeam peștii care oricum mureau, neavând apă, dar au venit doi polițiști de frontieră, unul este Adrian Nechifor și încă un polițist mai gras, și ne-au alungat de acolo, spunând că braconăm în zona de frontieră și nu-i voie.

Cei mai tineri au fugit, că știm de frica polițistului Nechifor, este foarte rău cu oamenii, dar eu, mai bătrân fiind, nu am putut fugi și am mers prin mâl pe malul celălalt.

Polițiștii au venit la mine și s-au enervat foarte tare din cauză că n-am stat când au spus ei și și-au murdărit pantofii venind după mine. Și au început să mă înjure și să mă bată cu pumnii și cu picioarele. Mi-au pus cătușele, m-au dus la pichet și acolo iarăși m-au bătut, după care mi-au dat drumul acasă”, a declarat, la momentul respectiv, bătrânul.

Deși polițiștii se așteptau ca funcția să fie preluată de un polițist de la Rutieră cu o experiență de aproape 20 de ani, ofițer cu ștate vechi, Adrian Nechifor a fost cel numit in funcția de conducere. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vaslui

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top