fbpx
Connect with us

George SIMION: “De 30 de ani, Dumitru BUZATU conduce județul VASLUI ca pe propria feudă!”

Collage Maker 26 Mar 2023 03 52 PM 9433 - News Moldova

Vaslui

George SIMION: “De 30 de ani, Dumitru BUZATU conduce județul VASLUI ca pe propria feudă!”


Sâmbătă, 25 martie 2023, aflat în municipiul Bârlad, liderul AUR, George Simion, nu a ezitat și nu s-a ferit să acuze actuala conducere a județului Vaslui, în frunte cu Dumitru Buzatu

  • “Am venit aici, în polul sărăciei; eu sunt din județul vecin, eu sunt din Vrancea”;
  • “Oameni ca Marian Oprișan, din Vrancea și ca Dumitru Buzatu, de aici din Vaslui, ne-au ținut săraci și-au creat aici, în Moldova, polul sărăciei”;
  • “De 30 de ani, județul Vaslui e condus ca pe vremea boierilor; e condus ca pe propria feudă de Dumitru Buzatu”;g3 - News Moldova
  • “Din 1992, actualul președinte al Consiliului Județean a fost deputat, acum și-a făcut și nevasta senator, și-a făcut băiatul secretar de stat și își bat joc de oamenii amărâți”.
  • “Spun că nu au bani să mărească alocațiile, nu au bani să mărească pensiile, nu au bani pentru școli, fac numai numiri politice și șantajează pe toți cei care îndrăznesc să ridice glasul împotriva stăpânirii; iar stăpânirea, care a distrus România de 30 de ani ,aici, în tot județul Vaslui, la Bârlad, la Huși, la Negrești, la Fălciu, se numește Dumitru Buzatu și mafia lui.
  • “Indiferent că i-a chemat Mihalache sau Bichineț, au fost mână în mână, au fost aceeași oameni care jucau jocul ăsta de-a puterea și opoziția și și-au împărțit funcții: la spitale, la deconcentrate, la școli, la licee. Iar în momentul în care omul amărât avea nevoie de ajutor, îl tratau cu spatele. Cum au condus la Vaslui, așa au condus întreag2 - News Moldovaga țară”

Acuzațiile îndreptate împotriva președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, au fost făcute sâmbătă, 25 martie 2023, în contextul inaugurării sediului AUR din Bârlad. 

La eveniment a luat parte și deputatul AUR Raisa Enachi.

“Sâmbătă, 25 martie, într-o zi de Sfântă Sărbătoare, Buna Vestire, a fost un moment important pentru noi, Alianța pentru Unirea Românilor Bârlad, deoarece la deschiderea sediului de partid Bârlad a participat președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), domnul George Simion.
g8 - News Moldova
De ieri, acest sediu devine un loc al activității noastre politice.
Va fi locul în care ne vom aduna pentru a discuta problemele și soluțiile lor, unde vom pregăti strategii și planuri, și vom face legături cu membrii noștri și cu comunitatea noastră.

Acesta va fi locul unde vom întâlni oameni cu gânduri și idei similare, unde vom lucra împreună pentru un viitor mai bun.

S-a constituit Organizația Municipală Bârlad, președinte a fost ales în unanimitate Octavian Chiriac.
Suntem aici pentru a lupta pentru drepturile și interesele cetățenilor noștri.

g7 - News Moldova

Suntem aici pentru a construi o societate mai echitabilă și mai bună pentru toți.

Suntem aici pentru a face diferența în comunitatea noastră și în țara noastră.

Mulțumesc tuturor celor implicați.
Împreună, putem reuși și vom face diferența!”, a transmis aceasta.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top