fbpx
Connect with us

Gospodărie din Vaslui, MISTUITĂ de flăcări! O femeie de 80 ani a fost găsită CARBONIZATĂ

Gospodărie din Vaslui, MISTUITĂ de flăcări! O femeie de 80 ani a fost găsită CARBONIZATĂ - News Moldova

Vaslui

Gospodărie din Vaslui, MISTUITĂ de flăcări! O femeie de 80 ani a fost găsită CARBONIZATĂ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O gospodărie din comuna vasluiană Rebricea a fost complet distrusă după ce a fost cuprinsă de flăcări. Proprietara, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a fost găsită carbonizată

Echipa de pompieri de la Stația Negrești și Detașamentul de pompieri Vaslui au intervenit într-o locuință din localitatea Tufeștii de Jos, comuna Rebricea, unde a izbucnit un incendiu.

Patru autospeciale și echipaje specializate au fost mobilizate pentru a limita și stinge incendiul, precum și pentru a proteja vecinătatea și a salva o victimă surprinsă în locuință.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta extins în toată locuința, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Trupul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost descoperit în interiorul imobilului.

Pompierii acționează în prezent pentru a proteja zona înconjurătoare și pentru a stinge incendiul. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este încă necunoscută.

„Corpul femeii a fost degajat din flăcări, din nefericire, victima având arsuri incompatibile cu viața. În acest moment, pompierii acționează pentru protecția vecinătăților, dar, mai ales, pentru limitarea și lichidarea incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită după finalizarea intervenției”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top