fbpx
Connect with us

Grav accident pe raza localității vasluiene Bumbăta. Printre victime se numără și o femeie însărcinată

Grav accident pe raza localității vasluiene Bumbăta. Printre victime se numără și o femeie însărcinată - News Moldova

Vaslui

Grav accident pe raza localității vasluiene Bumbăta. Printre victime se numără și o femeie însărcinată

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O femeie însărcinată și alte două persoane au fost implicate într-o coliziune frontală între două autoturisme. Incidentul a necesitat intervenția de urgență a echipei de pompieri și a serviciilor medicale pentru a gestiona situația și a acorda asistență victimelor

Sectia de pompieri a intervenit cu diverse vehicule specializate, inclusiv o autospecială pentru descarcerare dificilă, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru gestionarea situației de urgență și acordarea primului ajutor în urma unui accident rutier de pe DN 24A, în apropierea localității Bumbăta, din comuna Vetrișoaia

Evenimentul a implicat două mașini, având la bord trei persoane – doi bărbați și o femeie. În sprijin au intervenit și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal. Accidentul a generat două victime (ambele din vehiculul marca Volkswagen), una dintre ele rămânând captivă în mașină.

La sosirea echipelor de intervenție, au fost identificate două mașini grav avariate, cu scurgeri de lichide combustibile, iar o femeie de 32 de ani era prinsă în interiorul unei mașini. Femeia a pierdut temporar cunoștința. Pompierii au gestionat situația de urgență și au eliberat victima încarcerată, aceasta primind în același timp primul ajutor. Femeia și soțul ei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui și respectiv la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Femeia a suferit o fractură la un membru inferior, un traumatism cranio-cerebral și leziuni la nivelul globului ocular.

A treia persoană implicată, un bărbat de 38 de ani, a fost evaluată, a primit primul ajutor, dar a refuzat să fie transportată la spital.

Polițiștii efectuează investigații pentru a stabili cauza și circumstanțele accidentului rutier.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top