fbpx
Connect with us

Hotărârea de prelungire a mandatului de arestare preventivă în cazul lui Dumitru Buzatu va fi rejudecată

dumitru buzatu flagrant scaled 1 scaled - News Moldova

Vaslui

Hotărârea de prelungire a mandatului de arestare preventivă în cazul lui Dumitru Buzatu va fi rejudecată


Curtea de Apel Iași a dispus, ieri, reanalizarea deciziei de prelungire a mandatului de arestare preventivă pentru Dumitru Buzatu, fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui, către Tribunalul Vaslui

Motivul acestei hotărâri se bazează pe faptul că procedura de citare a lui Buzatu nu a fost respectată conform prevederilor legale.

Decizia Curții de Apel Iași a fost emisă în urma contestațiilor formulate de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași și de către Dumitru Buzatu împotriva hotărârii inițiale pronunțate de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Vaslui în dosarul penal. Astfel, cazul a fost trimis înapoi pentru o nouă analiză și deliberare la aceeași instanță de la Tribunalul Vaslui.

Decizia inițială a Tribunalului Vaslui, care a aprobat prelungirea arestului preventiv pentru Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită, a fost contestată în temeiul unor dispoziții legale care cer respectarea riguroasă a procedurilor de citare. Acest fapt a condus la necesitatea unei reevaluări a situației în cadrul aceleiași instanțe.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top