Connect with us

În MISIUNE pe ritmuri de MANELE! Doi POLIȚIȘTI locali din BÂRLAD chiuie și se distrează pe ritmuri de MANELE, în mașina de SERVICIU

Vaslui

În MISIUNE pe ritmuri de MANELE! Doi POLIȚIȘTI locali din BÂRLAD chiuie și se distrează pe ritmuri de MANELE, în mașina de SERVICIU

Scene hilare avându-i ca protagoniști pe 2 polițiști locali din municipiul Bârlad

Doi agenți de la Poliția Locală Bârlad, și-au fixat telefonul mobil sub parasolarul de la mașina aflată în mișcare și s-au filmat în timp ce cântau, chiuiau și se distrau pe ritmurile melodiei lui Carmen Chindriș, “Două Perechi”.

“Să fie caldă apa, /Să se bălăcească fata!” au fost versurile melodiei ascultate de cei doi polițiști locali, îmbrăcați în uniformă, care au început să danseze și să chiuie, deși se aflau cu mașina pe drumuri publice.

Totodată, pe versurile: “Că și-a luat costum de baie colorat,/ Unicat și mulat,/ Îi stă bine parcă e turnat”, cei doi polițiști locali de la intervenții dansau, ca la petrecere, în mașină.

Vasile CHELARU, șeful Poliției Locale: „Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici

Vasile CHELARU, șeful Poliției Locale, a declarat pentru presa locală vasluiană că știa de filmare de două zile și că deja a demarat o anchetă disciplinară internă.

“Am văzut și eu acum două zile acest video și am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-și prelua tura.

Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana și și-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia.

Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanțele. Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare.

Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a spus comandatul Poliției Locale.

 

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top