fbpx
Connect with us

Loredana, criminala din Mangalia, între fapte înfricoșătoare și demersuri teatrale în sala de judecată

Loredana, criminala din Mangalia, între fapte înfricoșătoare și demersuri teatrale în sala de judecată - News Moldova

Vaslui

Loredana, criminala din Mangalia, între fapte înfricoșătoare și demersuri teatrale în sala de judecată

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Cazul sinistru al crimei de la Mangalia, în care Loredana Atănăsoaie i-a luat viața celei mai bune prietene din copilărie, Alina Elena Ciobanu, a revenit în atenția publicului odată cu recentele demersuri în sala de judecată

Într-un act teatral deosebit, Loredana Atănăsoaie a surprins pe toată lumea cerând prelungirea mandatului său de arest preventiv, argumentând că se consideră un pericol public.

În contextul în care procurorii au cerut prelungirea mandatului, această mișcare pare să fie o încercare de a-și controla imaginea și de a sugera că își regretă faptele, în timp ce trecutul său sângeros indică cu totul altceva.

La doar câteva săptămâni de la momentul șocant în care i-a luat viața prietenei din copilărie, Loredana Atănăsoaie pare să-și continue strategia de calcul rece și atent. În timp ce și-a calculat pașii cu sânge rece și când a încercat să-și șteargă urmele, acum, din spatele gratiilor, își joculeță impresiile și imaginea în fața magistraților.

În ciuda acestei tentative de a se prezenta ca o persoană care-și asumă faptele și încearcă să se schimbe, trecutul său sângeros aruncă o umbră întunecată asupra acestor declarații.

Societatea a fost martora crimei înfiorătoare din luna august, când Loredana Atănăsoaie a suprimat viața Alinei, prietena ei apropiată din copilărie. Atunci când crima a avut loc, brutalitatea și lipsa totală de empatie a fost copleșitoare.

După săvârșirea crimei, în loc să sune la serviciile de urgență pentru a încerca să salveze viața Alinei, Loredana a încercat să-și șteargă urmele și a purtat cadavrul în jurul orașului într-un troler. Astfel de fapte nu pot fi uitate sau minimalizate prin declarații aparente de regret.

Încercarea avocatului Cristian Ion de a reconstrui imaginea Loredanei Atănăsoaie nu poate șterge faptele oribile săvârșite.

Cu toate că avocatul pare să sugereze că un episod din copilărie ar putea fi responsabil pentru faptele sale, este important să nu uităm brutalitatea și lipsa de empatie dovedită în momentul crimei.

În ciuda tuturor acestor eforturi de a schimba percepția publică, realitatea este că o viață a fost întreruptă într-un mod înfiorător și nu există scuză pentru asta.

Astfel, indiferent de strategiile teatrale din sala de judecată, crima brutală și lipsa de empatie din momentul săvârșirii ei rămân în centrul atenției.

Nu putem să uităm că o tânără a fost înjunghiată și chinuită în cel mai oribil mod, iar acest act tragic nu poate fi estompat prin declarații sau jocuri de imagine.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top